Wednesday, January 12, 2011

wajahku sebelum dan selepas treatment


assalamualaikum wbr =)



alhamdulillah, rupenye rawatan yg aku buat tuh adalah di jalan yg benar,hahahaha
nk tgk muke sebelum dan selepas? oh, sblm tu mayb ade yg konpius treatmnt ape yg aku buat heboh sekampong nih? aku ade skintag & oil cyst tu kt area muka esp kt mata, jadi aku nk kurangkan lah bende2 tu..ade yg blh remove trus mcm skin tag tu, tapi yg oil cyst tu cume blh kurangkan je..cara terbaik ialah kawal makanan berminyak..ari2 telan la quaker oat mmg blh cpt slim + kurangkan minyak tu..haaa..pakej kurus kan badan sekali ;p

oklah, ni gamba sebelum, aku crop bhgn mata je..sorila klu x clear sgt, payah2 benor korang imagine jelah , ahaks..yg aku bulatkan tu antara area yg ade skintag + oil cyst tu




dan arini setelah genap 6 hari..hasilnya aku puas hatilah..wpon xdpt nk remove sumer, sbb klu 1st time buat treatment xblh nk buat sumer..sakit woooo..atleast yg obvious tu blhla..

dan wajah selepas rawatan itu

;
;
;
;
;
;
;

;
;
;
;
;
;

;
;
;
;

;
;
;
;
;
;
;

;
;
;
;
;
;
;
;
;
;

;

;

;
;
;
;
;
;
;
;


;
;
;
;
;
;
;
;
;

;
;
;
;
;
;

;
;
;
;
;
;
;
drum roll plsss


;
;
;
;
;

;;
;
;
;
;
;
;
;
;

;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;

;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;;
;
;
;
;
;



HOI!!!!! hahahahaha..pasan la weh...actually kan, aku segan nk letak pic sebenar, jgn mare eeehhh..nanti aku letak jugak..pas btol2 konfiden ;)

ade yg tanye baper rege pakej ni, ok, pakej ni RM 150.00 tapi, disebabkan lepas buat treatment tu muke kite akan bengkak2 dan ade scar tau..jadi kene gune produk dielah stended la kan utk kurangkan dan hilangkan scar tu..kurangkan black head, white head sumerlah!..jadi aku beli 2 produk..so total yg aku bayar ialah RM 150 + 45 + 45 = haa, baper? RM 240..pastu ngade2 reg membership skali rm 50 seumur idup, so pasni beli produk dpt less & benefits la..jadi rabak poket aku kene bayar RM 290..sekian maceh laporan dari customer Bio Pearl =

17 comments:

ciK mOt ©™ said...

aku tertipu...mencik ar ko ni

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ceh.
tertipu haku!

Fid® said...

cer tgk kiri ko ada nampak meriam tengah menghala ke arah ke tak???nipu haku! kejaaammmmm

mummy_ayu said...

yer yer je we all scroll dan scroll...sekali...sabar je la..

lily azliyana @ mama zara said...

hahaha..tak acilah..nh bagi testimonial kena lah letak gmbar sndiri..=p..apepon, baguslah klu treatment tu berkesan..at least worthlah money yg dilaburkan tu ye tak..=)

mama_umar_maryam said...

hehehe, sori la korang..jgn mara2..takot iiiii..nnt aku letak gambar btol2 punyer..don worry, when the time come i will ;)

SyidaGorjes said...

kan aku dah cakap,muka ko mmg jadi mcm angelina jolie.

e.l.i.z.@ said...

jahattttt.....

letak la gambar after treatment tu..

aku tahu oil tu..aku ada gak 2biji..tp x berani nk p buat treatment..siap ada scar tu yg buat aku lg takut ni

mama_umar_maryam said...

syida - tq 4 believing in me , hahahaha

eliza - yg oil tu mmg susah gler nk remove unless jmpe dr pakar kulit,yg treatment ni die blh remove skintag lah, oil tu blh reduce je

lia said...

kalau cenggini aku pon nak wat... treatment mata, terus dapat muka lawa cenggitu he3

h4ni3 said...

ini buat treatment utk skin tag n oil cyst ker, buat plastic surgery ni???
ekekeke

adan said...

aku tertipu...!!!

mama_umar_maryam said...

lia - angelina yg nk cover utk aku,timer jelah,hahaha

hani4 - lenkali dr lah buat utk i,buleh?hik3

adan - hehehe,gurau2 je

Mrs. Amien said...

hehe..sila tunjuk gambar anda secepat mungkin!!!!

Nana said...

zt..tlg aku dah xkenal kau dah...
hahahaha

[-suziey-] said...

perghhhhh giler mantop..ekekek:p

mama_umar_maryam said...

alid - hehe,pas tgk pesen korea alid baru tunjuk muke suci i,hahahah

nana - owh,pls talk to my PA ya..hahahaha

suziey - seb bek jolie xsaman aku sbb gune gambo die ;p