Monday, January 17, 2011

selepas seminggu rawatan ;)

assalamualaikum wbr =)

kalini btol2 letak punyer..haaa..amacam, jauh panggang dari api nk compare dgn jolie tuh,hahahaa..x bwk kamera lah, just amik gune webcam je ni..ehh,mcm nk tayang tudung pon ye jugak nih ;p

ok, klu dlm hati korang kate, " x nmpk licin pon..x mcm kulit telur pon..x gebu pon.." as i mentioned in previous n3, tidakla trus licin..sabar itu separuh dr iman ye kwn2..aku masih kene workout sendiri dgn jage pemakanan esp part oil cyst tuh..melainkan aku pegi jmpe dr pakar kulit pulak, buat laser2 gitu..haaaaa...alang2 suntikla sini skit..sane skit..hahahahaha ;p



p/s : oh ye, aku mmg ade taik lalat bwh mate ye..jgn kate tu bintik2 itam plak ;D

24 comments:

SyidaGorjes said...

aku tak pernah guna webcam.and aku tak tau mcm mana nak guna.sedih kan?

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

eh, ai terlepas n3 kah?
zetty produk ape, yg penjagaan mata tu ke? camne?.. ok ke tak..
haishhh, teruja makcik ni.. nk terai gakk.. :P
psssttt, produk apakah itew????

mama_umar_maryam said...

syida,aisehh,nk aku buat tutorial webcam ke ape ni? ha3

leily- kt n3 sblm ni ade mention produk Bio Pearl dear,trylah, no harm,product die xde yg peeling2 sumer tu

ita cutevirus said...

takpe la...
mana ada ubat yg pakai skali terus elok...
gilo apo...
sabar itu indah kan?

~ana~ said...

nmpak suci bersih je muka zety...heh3x...

h4ni3 said...

alaa... tak nampak clear
close up please... hehe

SyaNa said...

wah wahhhh
pasni jumpa aku nk belai2 wajah ko
hahaa

Mama Sohayl said...

Wawawa..berseri2 akak seniorku ni..Dah lama tak terjah nampak makin muda laa..Uhukkk...hepi new year kak..Bila nak tambah sorang lagik??Hehe..komen tak berkaitan dgn entri.. =)

lily azliyana @ mama zara said...

Ecehhhh..makin berseri2 nampaknye tuh..=D

Mrs. Amien said...

zety macam student uni umur 19taun le..auww!!! =)

mama_umar_maryam said...

yess ita..hehehehe..lebih sabar insyaAllah lebih tantek ;p..

ana - ececeh ana..suci yee;p

hani4- alamak..dokter nk tgk,takottttt,hahaha

syana - ko belai aku,aku belai peha iman ye ;p

mama_umar_maryam said...

zareen - hoi hoyahoi! lain yg aku tulis,lain yg awak komen ye,nottiiii

lily - x lawan seri makyong sorg ni ;)

mrs amien - ngade ehhhhh,cptla nk tgk korean fesyenista nih!!!

tiefazatie said...

wah2...makin vogue la kakak ifa sorg nie..hihi

mama_umar_maryam said...

hehe,iefa..jgnler segan iiiii ;p

Mama Zharfan said...

dh cun tu :) mcm size gambar passport ajer ni heheh

ibuayahdamia said...

alamak..kurang nampak lah...huhuhu..nanti close up sikit tau..hehe

MrS. F!zA said...

alamak!! bintik hitam sensitip! kita byk sgtla benda tu..uwaaaa.. :p

kakyong said...

zety,
letak le sebelah menyebelah sebelum & selepas... close up bhgn mata jer...

dbalkis said...

blink2..bersinar2 i tengok muke u...

e.l.i.z.@ said...

ko kena amik gambar balik..tunjuk b4 n after, br leh nampak beza ;-)

mama_umar_maryam said...

maceh sumer, alahai..gambar sblm yg btol2 close up mmg xde,gamba fresh lps treatmnt adelah,lubang sane lubang sini,malulak nk ltk kt blog ni ha..

cume yg blh zt katekan bahwa treatmnt ni cume ilangkan skintag, yg oil cysts tu same mcm kulit kite btol2 tp ade mcm bintil,so klu nk remove btol2 kene jmpe dr pakar kulit,atau nk kurgkan kene kontrol mknn berminyak..

hrp sumer memahami yer, bkn xnk ltk gamba sebelum / slps too clear..siyesly zt ni agak pemalu ;)

apepon maceh tau sudi komen =)

eLYies said...

segan..muka org tu dah LICIN..

amyeryn said...

sipi2 jolie...org cerah mmg cun..cuba org gelap mcm aku:-p

mama_umar_maryam said...

elyies- celah mane licin weh? blh harap dahi jela licin,hahaha

eryn- hah,ni sorg lg, ko tu belah mane yg gelap nih?? ngade ;p