Monday, January 3, 2011

BE baru dan Maryam in top 10 SYTB ;)



assalamualaikum wbr =)

syukurlah tambah lg 1 BE, xyah buntang2kan mate tgk bape rm dlm tu, xpenting..hahahah..BE baru yg dpt ialah dari Bizzy Body, tmpt utk slimkan badan tu..amboihhh..kemain..perli i ke...hahahaha..apepon tqvm nuff-nuff !

dan juga..tadi dok belek2 blog richmomdiary tgk kt contest Show your teeth baby tuh..alhamdulillah, Maryam dlm top 10 among 100+ contestants..cukup suke dah aku nih..tapi, dpt 1 asenmen la plak dari organizer sblm nk umum pemenang tu..seb bek senang je wpon 150 patah perkataan tu , patah jugaklah otak nk memikirnye ;p..apepon, all d best utk sumer peserta tunjuk gigi ye , yg aku kenal anje aka mama balqis tu, apepon sumer baby yg tunjuk gigi kiut2..x kirelah walau tunjuk sebatang atau 2 batang..all d best sumer & of cos gudluck utk my Maryam (hmm..ntah smpt ke x nk nih nk wat asgmnt)

12 comments:

ciK mOt ©™ said...

eh sama sama...hai maryam...

mama tisya said...

tahniah maryam dlm top 10..slamat buat assignment

Mama Zharfan said...

congrats on BE, good luck berassignment hehe

tiefazatie said...

wah..sis...jeles..nk gak BE..haha..btw chaiyok2 wat assgmnt!hii

Nia said...

uii,..syoknya bertambah BE lagi..rezeki tu..hehe..

comey je gambar Maryam,..harap2 ada rezeki ya.

Em's Family said...

ni nanti ade kene vote2 ke, kalau ade let me know la yer.. boleh tolong

~ana~ said...

wah..best nya dpt BE br....

cantik la gmbr maryam senyum tuh...:)

CHeeSYaNa said...

Good Luck, Maryam!
Weh, gambar yg atas gambar Maryam tu gambar anak hawa ler.. seronok plaks aku 2 org schoolmate dapat jadik finalist

Farra Dhelina said...

waaa siap ade asgnmnt!!

gdluck ye!! :D

mama_umar_maryam said...

tq sumer wish gudluck kt maryam, ntah mamanye smpt ke x nih nk wat asenmen tuh,hik3..akan cube kay

dayana - eh,ye ke anak hawa? siyes xpasan,hehehe

Nana said...

be yg sama mcm aku gak
be new year

mama_umar_maryam said...

hehehe,dua ketul pon jadilaaaa kan nana