Thursday, January 20, 2011

BE baru dari DIGi dan bonamana

assalamualaikum wbr =)

sambil taip ni muke senyum sbb baru pas jmpe lecturer aku kt ukm tadik..nmpk la sket cahaya di hujung terowong, ececehh..

smlm cuti ade gak BW sket2, wpon ngensot2 dlm kadar yg agak laju..hahaha, farra,awak plak skg asek mengensot ye ;p..ade gak kwn2 yg citer dpt BE baru..me too =)..yg bestnyer ramai jugak dpt BE dari Digi smlm ..agaknye orang kuning tu baru blk bt caves kot..dan 3 BE aku skg ni same mcm nana gak , alhamdulillah..tq nuff2!

tau x lagu bonamana yg korean group tu? super junior . selama ni aku dgr kt radio, puas dok pikir, " napela pasang lagu ke**ng nih? glemer lak tuh..sapela yg request..sbb aku dgr bait-bait lirik die, siyes mcm tamil! sekali korea daaaaa..pastu aku pon tgk2 lah video clip diorg nih, alamak aihh..jambu2 lak mamat korea ni..pandai narik plak tuh..pehh..kalau aku masih di skolah menengah ni mmg jadik pujaan nih! hahahaha


8 comments:

ciK mOt ©™ said...

hai zetty

Farra Dhelina said...

hahahaha ngesot gostan ye?? hehehehe kt nk ngesot..u-turn lahh..hahaha adeiii

~ana~ said...

suka yea dpt BE br..:)

tiefazatie said...

wah..best la sis..dpt BE gak!tahniah!

btw..pe la sis..ai minta tau suju..
best tgk dorg menari!hihi

Sidratul Muntaha said...

leer
ko bru thu ker?!
ahaha
setot klu artis korea ni mgm minat
nak2 wonder girl,suju n shinee
lagu bonamana tu mmg ala2 tamil sikit..
ke ala2 hinsdustan kot?!
ngeh ngeh ngeh..
korea owh korea..
oppa hwaiting!
btw,Choi Siwon mmg encem!
ngeh ngeh ngeh..
gatal kejap aku!
huauauhuaha!

mummy_ayu said...

ayu pun dpt BE baru dr Digi tu..esok buat enty autopublish citer..suka sgt..
Zety, ari tu tgk tak..Iris pakai baju dress yg Zety kasi tu...ramai yg puji..cantik sgt...Ayu pun suka..sweet je..lain dr lain..ma acih!!

h4ni3 said...

kite pun dapat 1
dah 2 minggu takde BE
huwaaaa

mama_umar_maryam said...

cikmot - hi ..peewittt,asl pls?

farra - u turn nk g mane ? pi mai pi mai tang tu jugak,hahaha

ana - suke la of cos..wpon 5 sen 1 hari ;p

ifa- akk x hafal lg name diorg,tp adela 2-3 org akak suke tgk..mmg best diorg narik, nk tiru x mampu

ayu - yer,aku tau aku ketgalan,aku cube bygkan setot narik camtu jugak..pensan,sure comel gler!

ayu - dah tgk!!! zt komen dah n3 iris pki dress tu kan..sgt2 gojes okeh..sukenye ayu happy dpt dress tu ;)

hani4 - xper doc, xdpt byk2 BE,dpt byk patient,hahahahaha