Wednesday, January 26, 2011

belum buat keputusan lagi..

assalamualaikum wbr =)

mase aku taip nih belum dpt confirmation call samada aku betul2 akan accept atau tidak offer ngajar part time tuh..jd aku xnk berharap sgt..Allah sahaja yg tau ketentuan Dia ;)

skg ni aku mcm dlm mood nk mencarik kawan yg dah lame loose contact..blh je aku trus kol umah die & tanye (camne tah blh simpan lak lagi no umah)..tapi mcm segan la plak..hahahaha..bkn aper, cume nk tau kabar baik ke tak..how's life sumer..cume harapan aku semoga kwn aku tu idup aman damai bersama keluarga seperti aku skg, happy with beloved family ;).. las kontek pon back in the year 2003 kot..ade jugak kwn aku tu kol aku tp aku x smpn no. mase tu..

oklah korang..keadaan aku skg ni agak melankolik lah..hm..dgn maryam kurang sehatnyer..tata korang =)

7 comments:

mama tisya said...

kwn ko cr tu lelaki ke:-pcal je la no umh....kn tklena tdo

maryam tk sihat ek..sama ngan tisya gk

~ana~ said...

zety, kwn tu lelaki ke? heh3x...

moga maryam cepat sembuh..:)

ita cutevirus said...

eerrrkkk... zeti,
ita pon rasa nak cll rumah "kawan lama" ita jugak lah.. ape cite la agaknyer ek

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sian maryam..demam ye.

ibuayahdamia said...

alah sian maryam yer..cepat2 sembuh yer..

ehem2 kawan2 lama tu lelaki atau pompuan?

mama_umar_maryam said...

hehehehe..masing2 tnye laki ke ppuan yer..kelako la korang..provoke manjang ;p

ummi mien said...

zety, siti suratmi apa cite skang ek? ingat dulu kita ramai2 serang umah dia masa akad nikah. smpi skang aku ingat sbb aku sorang je bkn bdk shah pekan yg ikut rombongan korang. hehehe