Wednesday, January 5, 2011

sampai pon adiah saya ;)

assalamualaikum wbr =)

tadaaa!! wpon sampul dah basah kuyup terkene hujan, tp isinye tetap x efek ape2,hehehe..arini posmen bwk 2 adiahlah..agaknye mase die nk bagi tu mesti dlm ati die ckp,

" elleh..x celen nana lagi nih..aritu aku bwk 4 envelope sekali taww.."

hahahahhaa..lawok menjelang maghrib aku nih..x tertanding aku dgn otai2 comper tu ;)

inilah adiah dari GA bellatella (set brooch) dgn luckydraw kak hezesuze (keychain)..maceh organizer! next time pick me again ;p


15 comments:

Nana said...

hehehehe sekeh baru tau
apsal arini ramai dok sebut nama aku je
tersedak aku dok mnm air teh ni hahahha
aku br jek post entry adiah

Em's Family said...

best kan best kan bile menang.. so 2011 u should win more okeh

MrS. F!zA said...

haha haini rmai duk up nama nana.. msg2 nak jdkan nana pembakar semangat ni..

mama_umar_maryam said...

hehehe nana,bertmbh trafik blog ko ni haa..best aper kitorg sebut2,glemer gituu ;p

mira - i tingin gak nk mcm u,menang yg besor2 je ;p tp pemaleh

fiza - tulah, geng2 comper ni jd idola ni haa..

tiefazatie said...

tahniah sis!ifa pun dpt td gak hadiah dr la bella tela..hihi..

ibuayahdamia said...

wah wah sana sini pasal netry kemenangan...pasal entry dapat hadiah..bagus2...pembakar semangat

lily azliyana @ mama zara said...

sejak 2 menjak ni sana sini org citer psl menang contest..so, org yg tak aktif join contest ni kena dok diam2 kat tepilah kan..maluuuuu sbb tk pernah menang hadiah free..ehehehehe

ibu_Arifa said...

bestnyer dapat hadiah..moga tahun baru ni..lagi di murahkan rezeki yer sis :)

Hezesuze said...

fuhhh lege uols dah terima adiah hehe...siap buat entry tu haha

mummy_ayu said...

wah..suka...
tapi bab semua sbt nama nana tu..sian nana tersedak2 ye...

~ana~ said...

best nya zety..ana x pernah pun join mn2 giveaway..malu kekdah nya..heh3x..

btw, zety, semalam ana dah post..sorry la lmbt..bz sgt2x...

mama_umar_maryam said...

iefa - iefanye spesel kott..top referrer kan?

ibuayahdamia- tulah, atleast ade bedne la nk update hahahaha

lily - alah lily,join suke2 je..mule2 dulu pon xbape sgt join GA ni,tp bile dah join, termenang plak tu..tu yg konon2 nk cube lagi,lagi,lagi,hahahaa

tq ibu_arifa,semoga same2 kite murah rezki ye ;)

heze- yeah..basah kuyup kak,tp seb bek keychain tu steady je,tp kad catering akak lencun

mummy-ayu- smlm hari tersedak nana,hahaha

ana - alah ana, nk stat join,join yg simple2 je,yg jenis tgalkan komen pon ade,trylah..ish,xper la ana,ana nk bg free planner tu pon dah heppy sgt!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

takpe, pelan² kayuh..
yg penting, rajin mencuba.. hihihi,
nana takpe, die otai contest.. murah rezeki die op..
neway, tahniah zetty, berbaloi2 dpt kerongsang.. =)

kakyong said...

tahniah... best kan dpt hadiah..

Mama Zharfan said...

congrats yer. mine pun dh sampai (la bella tela brooch tu ) :)