Thursday, January 13, 2011

Bile student bagi coklat free ;)


assalamualaikum wbr =)

pagi tadikan, ade student dtg jmpe aku, sambil2 menyuarakan masalah asgnmnt dan bukan meluahkan perasaan ;p ..pastu die bagi coklat sneakers ni, rege pon ade lagi ha..hehehe, aku siap cakap," Dont bribe me .." hahahahaa..tp aku amik gaklah sbb die kate ikhlas dan nk time kasih kt aku sbb ajor die..



sape x suke kan klu dpt gift camni? x kirelah kecik beso, makanan ke..ape2 jelah, mesti hati kite girang..samelah mcm klu join CGL sumer tukan..hehe

yg sonok jd lecturer ni tulah, ade je student ni kasik mcm2..aku tgh tgu kot2 dpt kain sari pure dr India nih,haaaaa...kih3..tp part yg x sonok bykkk jee..beselah, cabaran di tmpt keje..sumer org hadapinye...so, enjoy ur weekend!

18 comments:

Nana said...

heheh apa pon org kasi mmg bez kan..
nak2 klw dpt tiket wayang free hahaha
ko dah tgk ke entry aku tgk wayang aritu heheh musti tetingal kan

SyidaGorjes said...

aku takde student.so aku hanya mengharapkan kontraktor dan suppliers shj.tp client aku mengharapkan aku bg mereka benda2 tersebut.........hehe.

~ana~ said...

saya juga suke brg free..:)

br2 ni ada supplier cina bg hamper CNY tp penuh dgn makanan yg tulisan cina je kat kotak dia..hu3x..xde sapa pun mkn..

[-suziey-] said...

mau jugakkkkkkkk

lia said...

Aku doakan ko dpt bmw sebijik kekekeekeee

tiefazatie said...

wah..comel je kan sis..hihi
ala..bese la teu sis..mghargai sis mana yg dorg mampu...ifa dulu pun camtue gak..
but ada 1 lecturer yg ifa baek nie..
sokmo suka mintak mcd..siut je..haha
sampai ada teu time xm paper die..blh2 die dtg meja ifa ckp..ble nk spend sy mcd??
semua org dgr..die wat slamba je nie..haha..ifa rilek je ckp ble sir?nt ai spend..date kte..miahaha..
but sir teu mmg best..sbb die sporting gle n sllu je pun spend ifa gak..haha

mama_umar_maryam said...

nana - weh,aku dh komen lah n3 tiket wyg free tu ;p

syida - tp sekali kontraktor entertain ko mantap2 weh,hahaha

ana - hheeh,nnt sure dpt byk limau kan?

suziey - mau? meh sini meh..

lia - fuyoh! aminn

iefa - wahh, bff dgn lect ye..ade bagusnye kan..tp slalu kene pow ;p

h4ni3 said...

hehe.. ntah2 dia beli sbb nak makan masa study
skali dah terrrmintak tolong kat zety.. so terrrpaksa la bagi kat zety
ekekeke..
semoga student itu berjaya dgn cemerlang berkat coklat yg dia bagi tu ;)

mama_umar_maryam said...

hahahaha..sumer terrrr ye..xpelah klu terr pon,dah slmt zt ngap!

mama tisya said...

aku suka gk cekelat snickers tu...nk kain sari dr india ..aku ada 1 je kalo byk leh wt GA:-p

mummy_ayu said...

wah..best tu...untung la...
baik anak murid ko..

lily azliyana @ mama zara said...

bestlah jadik lecturer..mcm2 dpt ek..hehehe

CatlinaFly said...

hehehe bende free gift memang best kan

kakyong said...

beruntung jd lecturer, student pasti akan hargai.. mcm cikgu jugak lah...

dah lama tak makan snickers... memang suka sangat.. kalo tak nak pos lah ke Ipoh..

Em's Family said...

orang kate kalau adi cikgu sekolah rendah lagi untung, nak nak kalau time hari guru.. kadang2 penuh satu boot kerete cikgu..

Nashays said...

aku kn offer makan aje zety..abis derang nye probationary, berebut2 nak ajak makan..ngeh3x..

pasni aku tunggu derang balik kg memasing, nak pau souvenir..ekekeke..

Ein Auzai'y said...

sedap nyer chocolate.....lapar dah nie....

Nia said...

hehe,..bagus..pandai amik hati budak tu!

Baby&Me Shopping Style Contest