Friday, January 7, 2011

OK, KALINI NAK BAGI 2 TIKET WAYANG, SAPA NAK?

*copypaste dari emel aku

Hi,

Anda boleh menghantar butiran 2 kawan anda untuk 2 tiket ini. Ingat bahawa
tiket-tiket ini adalah di bawah rujukan emel anda "zmarlia@yahoo.com"
apabila kawan anda datang untuk menerima tiket-tiket ini.

Hantarkan butiran untuk setiap tiket kepada kami secepat mungkin.

Terima kasih.

Yang ikhlas,
ManggaAd Team.


ok, so sape yang nak tiket ni tulis kt komen aku ye,

penama tiket 1 :

penama tiket 2 :

kalau ramai maybe kene buat cabutan lah..so sape2 nak 2 tiket wayang filem "FASTER"
cpt2 komen ya sbb aku nak emel detail kt manggaAd ni a.s.a.p !!!

detail spy dibwh :

Pawagam: TGV KLCC
> Tempat: SURIA KLCC, Kuala Lumpur
> Tarikh Tayangan: 10 Jan 2011 (Isnin)
> Masa Tayangan: 9pm

21 comments:

mama tisya said...

aku nk

mama tisya said...

penama tiket : aimi shalfarina

mama tisya said...

penama tiket tu kena lain2 ke..tk phm ler

mama tisya said...

aku je kome n ni..:-p

mama tisya said...

penama tiket 2 : ahmad shahril

mama tisya said...

btul ke aku komen tu wei:-p

mama tisya said...

mmg nk sgt ni tu psl FASTER komen..hehehehe

Sidratul Muntaha said...

aku taknak
sbb aku takdan ank pergi tgk
huhuh
good luck sume!

mama tisya said...

ayu..aku je yg nk..org lain tkmo komen:-p

mama_umar_maryam said...

hahahaha, oklah..errynn, the 2 tickets r yours ;), banjer aku tau!

Nana said...

aku nak
penama tiket 1 : fauzana
penama tiket 2 : siti rodhiah

Nana said...

adeh tlewat semenet

mama_umar_maryam said...

hehehe,nana..ko terlmbt 2 saat je haa..
aku dh close..si eryn gile tamak komen byk2,hahahaa

mama tisya said...

aku tk tamak tp sebab dr entry awl lg aku dh nk...alhamdulillah rezeki

mama tisya said...

ko nk soh banjer apa..meh dtg pavi aku banje:-p

mama tisya said...

so camner aku nk dpt tiket tu

mama_umar_maryam said...

dah tertulis rezeki ko eryn nk dpt tiket wyg..

mama tisya said...

tq zety...yahooooooo...lama tk tgk wyg free...ehhehehe

Fid said...

2 je?kalau 3 nak la hahaha

Fid said...

2 je?kalau 3 nak la hahaha

tiefazatie said...

haha..lucu la sis nie..cam berchatting nie..hihi..tahniah mamatisya!