Thursday, January 27, 2011

nak cuti seminggu !!!!

assalamualaikum wbr =)

eeii, seronoknye nk cuti seminggu !!!! arini klas abis kol 12, dan apelagiiiiiii.... >p hahahaahaha..
cume..blm ade plan lagi nk g mane, or buat ape..tp yg pasti, cuti tu akan ku fully utilize utk :

1. toilet train Umar !!!!! bersiap sedia dgn mop, kain lap etc.
2. jalan-jalan / celebrate my mom's pencen,heheh..oh cikgu Masilah..sure sekolahmu sedih,hehehe

so far, tu je dulu..tapikan, permulaan yg best utk cuti seminggu kalini bermula ari sabtu, ade 3 jemputan utk birthday party, aqiqah & tahlil fuhhhh..semuanye lunch hour ;)..ok akan cube bahagi2kan masa dgn baik..

ok korang..happy mood today, tentang part time tu, aku accept dah offernye..alhamdulillah $$ yg aku demand tu diorang boleh bagi..heheheh..ttg pembahagian masa, insyaAllah aku tetap akan peruntukkan weekend utk family jugak..maybe ngaja part time tu ari sabtu aku cume gune 2-3 jam sahaja..waktu2 lain, syukurlah uni.college aku nih agak flexi kan..blhla nyelit2 ;)

selamat bercuti seminggu utk kwn2 yg cuti lame..yg cuti kejap2 pon best jugak aper next week keje 3 ari je ;D..

16 comments:

~ana~ said...

toilet train umar????

good luck yea..:)

Sidratul Muntaha said...

aku rabu depan baru coti sebab laki aku coti.
huh
kena bercoti iktu laki sbb selepas ni payahlah ank coti..
yeeeeeeeeeha!!
gandah - durian tawo - gambang!
here i come!1
yareeeeeba!!
yabedabedu!!

Hezesuze said...

sekolah pun cuti start ri rabu...tapi sape duk KL besh arr dpt cuti ri senin kan hari wilayah katenye...huhu

SyidaGorjes said...

aku pun tengah toilet train si aqid tu.
dia bole je tak pakai pampers kat school sebab takut dengan teacher,tapi kat umah susah betul aku nak bawak dia pegi toilet.

so aku doakan ko berjaya la ye.pastu bg tips mcm mna nak toilet train dengan jayanya.

ibuayahdamia said...

ayu khamis depan baru start cuti....dah booked hotel awal2 dah...nasib baik cuti 5 hari jer..kalau lama2 sangat cuti...hohoho..mesti boring gak...yg penting lagi lama cuti, lagi banyak duit habis..hehe

mama_umar_maryam said...

ye ana..sblm ni cume train kdg2 je time weken..ni cuti seminggu nk try btol2,heeh

ayu - ape tuh? nk p carik durian ke ape cuti nih?

heze - ye kak,1st time keje area kl ni ha..merasela jugak..haha

syida - doakan aku,fuh..

ayu - kitorg blm book mane2 lagi..tp rasenye mcm dah xde tmpt yg kosong,huhu

Mama Zharfan said...

selamat bercuti
me memang masih bercuti--study leave ;) tp nak kena prepare utk viva ni..

mama_umar_maryam said...

mz,all d best yer mz,inspired zt utk cont phd lak pasni.gulp.insyaAllah ;)

Aleyn said...

Salam Kenal...

Part time apa yerk? macam masyuuuukkk jer...hehehe

mama_umar_maryam said...

slm knl aleyn, part time ngaja ;)

kakyong said...

selamat bercuti... lama tu 1 minggu..

h4ni3 said...

coti 2 hari --> kerja 3 hari --> coti 4 hari...

tapi... tanpa soami

uwaaaa

Nana said...

aku cuti selasa smpai jumaat mau blk kg
epi oliday

Farra Dhelina said...

owh mak akk cikgu ke?? nowonder lah ank pun sma ye...

hpy oliday,,

ngesotttt ;p

lily azliyana @ mama zara said...

wahhhh...masyukkkkk..pasni ade rezeki jumpe lehla zety open table ye tak..hehehehe

nway, best giler cuti seminggu..kite tk amek cuti extra pon..khamis smpai ahad jek..itupon program balik kmpung jek..tkde holiday memane..=p

liana said...

toilet train umar?hehehe..gud luck ety..aku pun cuti seminggu nih..plan nak blk tepeng rumah mertua je lah..