Sunday, January 23, 2011

tiga hari straight bangun awal ;(

assalamualaikum wbr =) entry fresh pagi senin..cewahhh..
bkn aper, baru dpt lecture schedule yang baru..umang aiii..isnin sampai rabu tiap2 ari klas stat kol 8.30 pagi!!! adehhh..kene bgn awal la cenggini sbb sebelum nih boleh melingkor2 atas katil ;p seb bek ade 1 kelas yg akan end up minggu depan so, ari selase blhla dtg lenggang kangkong.. x saba nih nk tgu raye cine, kolej aku tutup 4 ari, 31hb isnin kolej x tutup tapi klu rase nk cuti kenela apply dan ganti kelas..hmm..tgh pikir nih nk apply ke tak..klu apply seminggu straight cuti..kedengaran sgt best!!

oklah korang..selamat bekerja dengan ikhlasss ;)

p/s : senang giler datuk chong wei menang badminton tadik! double thumbs up for Msia!!!

*****nanti i ngensot2 yer 80km/sejam ke blog uols *****

11 comments:

mama tisya said...

slamat bgn pg...heheheh...amik ler cuti direct wei..best2..aku cuti dh lulussssssssss

Wallcraft said...

I just came across your blog and wanted to say that I've really enjoyed browsing your blog posts.

I believe your reader's might be interested to have a free wall decal to decorate their kid's room. Am doing a lucky draw right now and your reader can win a FREE beautiful wall decal of their choice from our latest catalogue.

For more info, pls visit http://www.wallcraftstore.com/

mummy_ayu said...

wah...tak leh la bangun lambat lagio pas nie

minggu dpn memang best kalu amik cuti straight..ada gak plan, tapi boss tak cuti, pengganti plak yg cuti so me..kena la keja..

Sidratul Muntaha said...

aku lama dah tak bgn lmbt
tingin sangat tingin

~ana~ said...

ana jarang sgt la bgn lmbt skrg ni..kalau weekend pun biasa bgn 530 pg sbb dah terbiasa 5 hr bgn kul 530..hu3x..

mama_umar_maryam said...

eryn - ko ni tgh mood bercuti nih,klu aku x keruan dah,hahaha

ayu - zt mmg cuti seminggu mgu dpan,hehehe..xperla..keje pon 2 ari je kan mgu dpn ayu?

ayu lain - hehehe,klu anak2 style bgn awal mmg xdapekla nk melingkor lame2 atas katil,anak2 aku ikut bapaknye!

ana - peh ana..awal giler! zt bgn kol 5 time pose je,heheheh

Hezesuze said...

weken jek leh bangun lambat huhu

Mrs. Amien said...

hehe.. =) selamat bangun awl tiap2 ari ye zeti..hehehhee

h4ni3 said...

80km/j tu kira laju la jugak tu
standard had laju kat jalan kampung
hehehe

Farra Dhelina said...

jgn lupe ngesotttt kat rmh aii tauu hahahaa....

bestnya coti seminggu terus!!

e.l.i.z.@ said...

kolej ko kt mana ek? senang tak nk apply keje kt situ?
dan dan pk nk keje heheh tesis pun br nk start chapter 2 :P