Monday, January 10, 2011

hadiah kakyong dan planner free dari ana ;)

assalamualaikum wbr =)



Alhamdulillah, tekaan ikan lampam ku betul,hehehe, ade 3 orang pemenang Teka Ikan kakyong nih, aku slh sorang..adiahnye..tersenyum aku tau..customize signature ..yeay!! maceh very2 much kakyong, seb bek kakyong alert btau kt aku,hehehe...sori kak,sejak isnin lepas mmg agak bz sket nk BW

pastu



yeay..planner 2011 dari kwn blogger ana..maceh byk2 ye ana..susah2 jer poskan bagai..hargai sgt ;)

oklah, both gift really made my day ..aku dh stat klas ni nk BW pon mane yg smpt je..apepon, aku agak happy skg ni sbb treatment kt muke aku ni mcm beransur baiklah..idakle trus licin kebabom muke aku nih..tp atleast, rase gundah gulana aku sudah berkurang..tgk cermin senyum sorang..ececehh, mcm pantun plak ;p..nanti klu x malu aku share la muke tu sket..jgn expect mcm angelina jolie tau ;p

16 comments:

Mama Zharfan said...

glad to know that muka u dh ok :)

Nia said...

haa,..dah ok muka Zety ya! kira dpt 3 hadiah ni. hehe

Baby&Me Shopping Style Contest

tiefazatie said...

wah..tahniah kak zety..=)

btw alhamdullilah..ok dh muka sis yaa

tiefazatie said...

wah..tahniah kak zety..=)

btw alhamdullilah..ok dh muka sis yaa

lily azliyana @ mama zara said...

wahhhh..murah rezeki lagi..syoknyee.....=D

mama tisya said...

tahniah rezeki ko...

eLYies said...

wow..dah kumpul hadiah nampak..hehehehe

~ana~ said...

ish..malu nya i...nama i keluar kat sini...:)...sama2 yea zety...ni nak bg kat afne plak..susah sungguh nak jumpa dia. dah 3 minggu mencr dia kat area rumah tu x jumpa2..:)

Hezesuze said...

ok latuh...rezeki hehe..eh eh nape ngan muka uols?? soryy lately ni tak sempat bw bizi gilos sebb tu tak tahu menahu about ur self hehe

SyidaGorjes said...

aku nak expect mcm angelina jolie jugak.tak kiraaaaaaaa.......muahahhaaa

lia said...

murah rezeki tu...

Farra Dhelina said...

adui mmg murah rezeki tu kak

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah dear!!!!!
murah rezeki thn ni n sterusnya, amin!

kakyong said...

signature dah siap.. nanti check email ya.. ;)

Sidratul Muntaha said...

congrats zety..
huuuh

Afne said...

isshhh tak blh jadi ni aku nk gi amik dr ana hari ni gak haha