Thursday, January 6, 2011

Menang 2 tiket filem "Faster", tapi nak bagi orang

assalamualaikum wbr =)

penah dgr manggaAd? aritu penah reg pastu ltk iklan die kt blog, pastu blog nih dah jd togel, trus ilang adv tu..lgpon nnt nuff2 kate aku curang pulak ;p..sekali tu dpt emel, die buat contest movie mcm nuff2 tuh..tp xdela soh buat n3 kreatif..simple je, klu nk adiah byk lg mmgla kene buat yg kreatif..so, aku pon ltk je la kt blog lagi satu n3 filem tu..

then, dpt emel dr manggaAd yg aku dpt 2 tiket filem 'Faster' isnin depan 10hb kt TGV , Klcc.
mule2 excited gaklah,pastu aku pikir2 blk, laaaa..camno nk pegi..anak2 nk tgal pon payah..dah malam kan..then ari selasa aku ade klas pagi..hmmm..aku rase,

Aku nak kasik kawan-kawan yang nk 2 tiket Free tu...

tp masalahnye, aku dah emel kt mangga tu, blh x kwn aku yg pegi amik tiket, diorg blm reply lah..klu diorg dah reply & mmg org lain blh amik confirm aku bg kt korang sape yang nak..or else just burn camtu jelah tiket tuh..huhu..

klu mcm nuff2 punye contest tu, blh kan org lain yg amik tiket tu? collect kt wayang kan?

10 comments:

mama tisya said...

bestnye..nk2 dkt je klcc tu...kul brp tyangan tu?

mama tisya said...

kalo yg nuff tu kena comfirm thru email..tkleh org lain rsnye

mama_umar_maryam said...

tulah eryn, aku rs pon mcm xblh bg org je..sbb die mntk ic bagai..hmm.siyes aku nk bg org je ni..xdpt pegi rasenye..payah

mama tisya said...

isnin 10 hb wei bkn 9hb cuba ko comfirm blk..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

en somi den pon dapat. tapi tatau nak bagi sapo..huhuhu
magga ad tu income dia tak se bes nuff kan?

Nana said...

eh kalau bagi aku lagi bez hehe

~ana~ said...

best nya dpt ticket freee...:)

mama_umar_maryam said...

eh silap typo eryn, tq

rose-dpt jugak? tulah..xdan nk pegi,blh ke kasik org tiket tu rose?
ntahle $ mangga ni bape sen ntah,haha

nana- klu diorg kate blh bagi,mmg aku nk bagi haaa

ana - best tp xblh pegi..huhu

Mama Zharfan said...

me dh byk kali burn hadiah jenis tix ni--sbb tak leh nak attend and tak de saper2 nak amik :p

tiefazatie said...

wah..baeknye sis..=)