Wednesday, January 19, 2011

baru balik dari batu caves...

assalamualaikum wbr =)

aku baru blk dr batu caves ni haa..gile ramai btol orang..ceh, nk nipu pon agak2 la zety..xde keje nk dtg situ weh..so arini mmg just dok kt umah..igtkan nk jugakla bace & buat draft utk nk present depan lecturer supervisor aku..tapi hmm..ntahlah...kurang berkualiti je selagi budak2 ni blm tdo ..aku akui,penat..mmg penat..apetahlg yg surirumah tu kan..xpelah..bkn aku x bersyukur budak2 dua org tu larik sane sini,jerit sane sini,gigit perot,tolak melambung sumer..tu tandenye anak2 aku sehat...cume ..if only they can understand their mama T_T..or atleast diam sejenak mcm gamba kt bwh nih =)

- cheeky maryam!

- umar sayang nk mkn cpt2 eskrem die

- comot, adek amik tisu

-bkn lap mulut die tapi mulut abang

hanya 7 minit sahaja diam dgn toma'ninahnye ngadap eskrem..pastu start balikk T_T

- nak camera!!!!!!

18 comments:

puan nina said...

ahaha..suke usik abg ea..

jemput join ga sy http://puannina.blogspot.com/2011/01/my-birthday-giveaway.html

mama_umar_maryam said...

hehe,mmg abg slalu kene buli pn nina ;)
ok, insyaAllah

lily azliyana @ mama zara said...

alahaiiii..mcm2 gelagat budak berdua tu yek..tp mmg geram tgk muka cheeky maryam..comeiiiii!!!hehehehe

Farra Dhelina said...

hahahah igt kn pgi betol2!! hahaha

comel la maryam kak!! mcm minah saleh pun ye!

h4ni3 said...

hahaha
maryam sangat cheeky

budak2 ni kalo time baik, bukan main lagi kan.. kalo time gaduhhhh... huhuhu.. sabo jela byk2

mama_umar_maryam said...

lily - maryam mmg suke wat muke,mane tah die bljr,heheh

farra - xkose i nk g btol2,nk kutip kelapa pon x mo,hahaha,minah salleh? auw,kembang von von iii ;p

hani4- betul tuh,baiknye 5 minit je,the rest gadoh,huhu

tiefazatie said...

alolo..comelnya..

kakyong said...

zety,
macam tu la anak2 kakyong setiap masa... tak reti dok diam.. even nak dpt menaip dgn aman pun jgn harap la.. semua n3 memang ditaip kdg2 dari pagi membawa ke petang..

rasa2 kadang2 nak ade magik.. supaya diorang leh dok diam dlm 1-2 jam sementara ibunya buat koje... huhuuu..

~ana~ said...

ya allah comel nya budak berdua ni zety, geram sungguh tgk.....

erm..tu la kan...kita duduk dgn anak2 ni time cuti selalu la dok pk, camna la surirumah yg hari2 mcm tu...penat berganda2 lg dr kerja kat ofis....even penat tp puas hati tgk anak membesar dpn mata kan..

Nia said...

hehe,..pegi pecah kelapa ke Zety?

dbalkis said...

ala..cutentye budak berdua ni...dah besar panjang eg..rasa mcm baru je dengar cite maryam baby dah setaun dah die...

chaiyok zety... sikit lagi je kan??

CHeeSYaNa said...

maryam semakin cheeky... cant wait to c u next week!

SyaNa said...

comel la maryam tu
blk jmp ko ari tu, aku still memperkatakan tentang kekaguman aku ngan rambut dia kt laki aku
hahhaaa

SyidaGorjes said...

aqid suka sangat makan eskrem matkool.kalau selain dari lagu mat kool tu dia takmo beli waima ko belikan walls selection yg berkali ganda mahal dr matkool.

Sidratul Muntaha said...

ahaha
seb baek la
klu tak,kuar muka depan pmpuan cantik kurus bwk kabadi.
mihahhaha

[-suziey-] said...

ooo ptt mcm nmpk ko dlm kesesakan org kt batucave,..hahaha:p

dh beso dh maryam..hiks..

Ibu Ayra said...

comelnya maryam...

mama_umar_maryam said...

tq aunty2 sumer ;)..mama kater mama suke dgn komen aunty2 , mmuaaahhhs!