Sunday, January 9, 2011

AJL 25 kt tv3 dah mcm pentomen kt skolah ;p

assalamualaikum wbr =)

heheh, tajuk kt atas tu aku quote dari status fb kwn aku..gelak sorg aku bace..pastu pikir2..aahlah betul gak die ckp tuh, ade sesetgh artis yg buat per4mnce mlm ni dah mcm persmbahan pentomin kt skolah, ahaks !

tapi yg faizal tahir tu dok menyelam kt aquarium die tu mmg aku tabiklah..lain dr yg lain..klu artis pompuan,ade ke yg sanggop ilang mekap?

apepon..tahniah utk ana rafali..bolot sumer tuh..tapi cume persembahan die agak kalut sket kot (sebenonye aku xphm pon jln citer die ;p)..xkesahlah kan, dah menang dah pon..

persembahan las skali buat aku terpaku tgk ziana zain sore masih mcm dulu, gile tarikkk..pastu siti nurhaliza mmg siyes aku suke sgt persembahan die!! so alive! oh ye, aku puji ni aku bknlah peminat tegar die cume mmg aku puji la per4mance die..yg diva lg 1 tu?? hehehehe..mayb sbb bkn zaman aku jd aku rase cam bese je lah tgk..cume lebih fokus pada rupe bentuk muke kot ;p

oklah, tu je ulasan xbertauliah dari aku utk malam ahad ni..nk tdo dah, esok dan seterusnye student dah balik dr cuti dan stat kelas..arghh!! nape korang x cuti 3 bulan hah?!!!!!

14 comments:

bOnda said...

tOlOng ingatkan aku takyah tengOk AJL dah tahun depan weiii...buang masa aku jek :p

Nana said...

kenapa bukan tokti yang menang?heheheh
xbez la si ana tu menang

Sidratul Muntaha said...

ahah
pejal tu ala2 Houdini laa..
aahhaa

lia said...

aku terkejut tgk muka sharifah aini... lawaaaaa sgt aku rs utk makcik umur mcm dia... tegang u muka dia..

[-suziey-] said...

hahhah tu la..btl..klu dulu penuh ngn tarian penari2 yg sekampung..skang sume suke buat jenis pantomein:p

Farra Dhelina said...

yeahhh persembahan yg last tu paling best..tgok ziana, togk ct..mmg power..yg org lama tu, tak bape mnt hehehe..

* ah tak suka result!

SyaNa said...

aku ttido time last tu
FT, siti sume aku xdpt tgk
msk opis laju2 bukak youtube
mmg terbaek la FT

SyidaGorjes said...

aku langsung tak tengok sbb anak aku sibuk nak tgk otromen.mana dtg cite otomen mlm2 buta.last2 layan mat kacau pun jadik.

lily azliyana @ mama zara said...

wahhhh..ade aksi FT menyelam dalam akuarium ke..peminat FT gak ni tp smalam tk dpt tgk AJL sbb baru balik dari cameron kan..syg die tak menang..huhu

h4ni3 said...

Muka TokPah dah tak banyak taik lalat macam dulu kan??? ker foundation dia tebal sangat? hehehe

Amy Syaquena said...

Hai salam kenal..

Amy singgah sini baca entry dan follow , jemput ke sinar raudah ye..

tiefazatie said...

hihi...ntah la sis..xbest kan2..

mama_umar_maryam said...

hehehehe..komen korang ngalahkan m.nasir lah ;p

caliph shuriken said...

plg best tgk ct.. smpai x kelip2 mata.. cntik sgguh wlaupun dh kwen, hikk...