Friday, January 7, 2011

OK, 2+2 tiket wayang aku bagi pada...

hahahaha, kelako lah , nak bagi tiket wyg entri up byk2 kali ;p

ok, so the 2 tickets are now errynn aka mamatisya's !!!!

sorry nana, ko lmbt kurang dr 5 saat je..xper, nnt klu ade lg,insyaAllah aku bagi..hahahaha

haaaa..kalau dah namenye rezeki tu..xkemane ye tak..sekali manggaAd ni emel aku lagi ade tiket extra lagi..so...aku decide nk bagi nama Nana la kan..since die blogger ke 2 yg komen nak tiket free tuh..so, selamat bertgk wyg ye korangg..jgn lupaa..collect tiket kt kaunter Utusan / ManggaAd kt area tgv klcc tu..show pkl 9 malam..jgn lambat yeee...enjoyyyyy!!!

14 comments:

mama tisya said...

tq2 zety...rezeki wyg free...

[-suziey-] said...

aku dh stop tgk wayang skang..buat masa ni la..hehe..

mama_umar_maryam said...

hik3..td manggaAd emel lagi, ade lagi tiket lebih,aku try book utk nana, klu ade rezki die dptler jugak..aku rs bykkk kot tiket lebih nih..hmmm...

Nana said...

nak! hehehe

mama_umar_maryam said...

ok nana, u got it ;)

Nana said...

heeeeeeeeeeeee mekasehhhhhhhhhh
tq........

Nana said...

zt aku rasa kan tiket ni hadiah untuk
comentators terhebat tahun 2011
kekeke

no 1 eryn
no 2 aku
hahah kan?

mama_umar_maryam said...

hahahahaa..speku je ko ni nana..kebetulan je tuu...

h4ni3 said...

waaa.. ketinggalan!
Hahahaha

Hezesuze said...

last tengok wayang citer ngangkung huhu tahniah pada yg bertuah

mama tisya said...

top komentar...rezeki nana...hehehe

tiefazatie said...

haha...dasat2 la..mmg rezeki akak berdua nie..alhamdullilah..=)

MrS. F!zA said...

nak jugak tiket free!!! hahaha syiok nana n mamatisya..dpt diorg berwayang free..

e.l.i.z.@ said...

waaa best best...best utk org yg dpt free tu la ekkeke

cite faster? google jap