Wednesday, January 26, 2011

korang, jom sama-sama bantu..

xtau nk mule camne..

aku dpt nih dari blog kakyong ..ttg adik Qistina balqis maisarah
kuat betul kakyong blh tepek gambar2 adik tuh..aku? sememangnye aku ni seorang yg x blh tgk keadaan2 camtu..thats y aku xnk jd dokter ..

aku cume mampu tepek gambar ni je..mohon izin lah utk aku kopipes gambar adik nih..citer selanjutnye blhla baca blog kakyong ye..ade rmi lg blogger rasenye citer psl adik nih..kt fb pon ade group utk mmbantu famili nih..moga Allah mudahkan segalanya dan semoga sembuh cpt ye adik qistina..aku mmg x blh nk taip byk2 sgt..sbb..ermm..phm2 jelah..sgt2 sedih,dan airmate aku x tahan2..



bile aku bc ni kan..sebaknye..Allah je la yg tau..ni yg diberitahu melalui blog / fb..ade ramaiiiiiiiii lg sebenanye kt luar sane tu perlu bantuan..klu xdpt bagi $$ , kite doa same2, doa seorang ibu kan makbul ;) ..semoga ringan sedikit beban mereka..


klu nk hulurkan sumbangan, ni detail nye yer ;




AKAUN MAYBANK : 114160850396
NAMA : SITI MAISALMAH BINTI MOHD KAMIL(Ibu kepada Baby Qistina Balqis)
H/P : 017-3476764

6 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

zety,
sy tak kuat nak buat posting ni..tapi insyaAllah akan bagi sumbangan..thanx shre sini

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

zety,
sy tak kuat nak buat posting ni..tapi insyaAllah akan bagi sumbangan..thanx shre sini

kakyong said...

terima kasih zety tolong war-warkan..

tak semestinya menyumbang dgn wangringgit kan.. doa ibu memang dimakbulkan walau utk anak org lain...

hari ni masih menanti update terbaru dari Mai (mama balqis).. harap2 balqis semakin baik..

mama_umar_maryam said...

tq rose..

ok kakyong..hrp2nye begitu..

h4ni3 said...

alahai...
sedih tgk baby2 camni w/pun dulu tiap2 hari mengadap

lily azliyana @ mama zara said...

huuu..dh bace gak psl baby ni kat few blog..sian kan..insyaAllah akan buat sumbangan wlu tk posting kat blog psl nih..