Sunday, January 16, 2011

lunch hanya dengan oat krunch munchy's

assalamualaikum wbr =)

amboi2..betul ke lunch aku nih? biar betul kan...hhehehe..projek quaker oat dah stat mgu lps, syukurlah blh telan jugak..sebabnye aku bli yg 3 in 1 tu..perisa creamy vanilla..haaaa tak ke sedap tu?? ala2 feeling mkn eskrem vanilla * tipu ;p . quaker oat tu utk brekfes aku lah..tp xlah ari2,muntah ijau jugakkan..aku selang selilah..pagi ahad kt umah mak aku ade plak nasik lemak kan..tp half je i counsumed..half je...heheheh

weekend mmg aku x onlinelah..nk kosentrate pd famili ..hahahahahaa..konon..xlah, line streamyx napetah, ujan ribut sumer melanda..jadinye, seb bek citer sabtu ahad xde yg interesting sgt ;D..kalau ade mmg aku karang gune microsoft word dulu! poyo kan ..

oklah,sebenanye ape aku nk bebel pon aku xigt..cume rase rindula jugak pada kamu, kamu dan kamu..hehehe..yg membace blog nilah..will BW wpon terpakse mengensot2 ke blog korang ! daaaa...

p/s: jap g nk g lunch, oat krunch tu mcm x jalan jer ;(

12 comments:

Farra Dhelina said...

ha mengesot? hehehe

ok ,tgh tgu sang siput dtg bw..hehehehe ;p

Nana said...

shiera amalkan oat la
dia bole kurus tu
rahsia dari zihan pcm katanya heheh

ibuayahdamia said...

aishh..sama kes ngan ayu..kalau tak peken nasi tak sah..nak gak makan 2-3 mulut walaupun diet...hehe

e.l.i.z.@ said...

aku xleh mkn ar oat tu

Nashays said...

zety, jgn consume too much oat..too much pon x bagus jugak..aku penah bace dlu one of the article, klu banyak bukan jadik kurus, lagi gemok lak jadinya sebab oat tu 2 cup dah mcm 1/2 pinggan nasik n lauk..lebih kurang gitu laa..take one serving daily, yg lain makan buah/ sayur..

aku cakap jer..p aku pon sama langgar pantang..p oat seriyes sadap ko jer yg x ske...

Em's Family said...

tak pe pelan2 at least dah sampai seru nak kurangkan makan kan.. i ni pun slow slow.. reduced the amount dulu

SyidaGorjes said...

aku lebih prefer power bar dr oat krunch tu.sbb aku nak yg POWER!muahahahahahhaaaa

mama tisya said...

aku mkn oat time dlm pantang nk bg susu byk..kalo lunch mau gigil aku...hehehe

kakyong said...

dulu selalu juga beli oat krunch munchy's tu.. tp kan habis dikerja kan anak2.. ibunya dpt rasa 1-2 jer..

mama_umar_maryam said...

farra akak dh dtg negnsot2 dah kt blog awk,hahaha

nana ,btol nana,aku telan oat time pantang mmg turun bykk

ibuayahdamia-ayu,zt pon kene amik gak nasi,tp kurgkan kuantiti je,cewahhh

eliza - ko xper lg..heheh,stil cung!

mama_umar_maryam said...

shar - aku pon pnh bace,jgn ko bygkan aku brekfes lunh dgn dinner pon mkn oat,gile muntah ijo,hahahah

mira - yeay..gimme 5, try reduce sket2,i klu trus crash diet blh pening

syida - mane2 yg larat telan la weh,aku tgk oat bar tu xselera,hahahah

eryn - btol2,oat antara mknn utama dlm pantang,pas pantang , pantang nmpk mknn,hahhah

k.yong,saye bli peket tu smpn kt laci opis,minum ptg cicah nescafe,pehhh

tiefazatie said...

wah..sis diet ek..
best kan quaker oat!ifa suka..
ifa dulu diet pun mkn teu gak..
skrg minum quakes je..
sbb quaker oat xleh telan dh..haha
sis try ah quakes..best tau!
perisa coklat..pastu kne cmpur ngn susu yg kte suka..
ifa campur susu anlene..utk tulang..hihi