Monday, November 1, 2010

Ada sape-sape tak dapat invitation nih?

aku cnp dari emel aku

Hi there! I'm delighted to invite you and your family to the annual Petronas StreetSmart Road Safety Roadshow, and I'm happy to let you know that Playhouse Disney is part of the exhibition this year to showcase its one-hour Mickey Mouse Clubhouse: Road Rally story-telling and show to teach little preschoolers on how to be safe on the road, in fun way! Although open to the public too, goodie bags and refreshments are exclusive to bloggers. Check out the invite below and attached for more details! :-) Cheers! Sophia



date : 13 nov 2010
time : 2-4 pm
venue : petrosains , klcc

aku mcm confuse,mane die dpt emel aku? pastu event ni siap tulis, wpon open to public tp goodie bag dgn refreshment only for bloggers (mcm tau2 je aku suke goodie bag playhouse disney tu ;p) ..hmm..org yg emel aku nih name die sophia lee,ade no contact die sumer..

cume aku nk tau klu ade orang lain pon dpt invitation nih, klu event betul xtipu blhla nk g,dan klu blh nklah jmpe dgn mak-mak blogger sumer..tapi..klu tipu??

p/s: tolong respon ye kwn2..maceh..

23 comments:

shiemz said...

kot zety ppetrosindolu2 register ape2kerkot? atau dr nuffnang ke? shiemz pun x dpt...ahiks...

mama tisya said...

aku rs ko dpt time ko pegu yg mysuperkids tu..ko ada regsiter kot..kn ko ckp ko nk dpt goodies playhouse disney..aku rs die dpt email ko dr situ kot

Mama Zharfan said...

best tu :) part yg dpt freebies lg lah best :)

~ana~ said...

uwaaa.....x dpt pun email tu../.nak jugak......goodies bag tu..hu3x...

Akma Azlin said...

entah ye..
ishk, blogger tegar je kot yg dapat..

mama_umar_maryam said...

shiemz,petrosains xpnh masuk lg,aquaria penah la,heheh,tp rasenye sbb ade join event mysuperkids tu lah

eryn-a'ah maybe,nnt aku investigate lagi,heheh

suzie- hehehe,sebenanye dah terbyg2 nk freebies tu je ;p

ana - join je ana..open to public nih..

alin- ishk,aku idakle setegar mane weh..nnt aku siasat2 dulu,heheh

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

takdpt pun..
hihihi, tp kalo dpt tak pi gak rasenye..
jauh sgt la laling, hihihihi.. =)

e.l.i.z.@ said...

x penah dpt hehe...
bistu ko nak p tak?
mcm best je tu

Hezesuze said...

tak dapat pongggg

Cyda Acme said...

akak pon takde dpt pon ...
g jeklah zetty .. free jek kan :D
best tuh dpt goodiesmoodies .. :D

Wawa~* said...

wah... best nyer.. tp me xde dpt plak invitation ni, hehe.. hv sis hv fun nnti :D

BIONIC WOMEN said...

x pernah dapat pun..huhuhu..nak jugak goodies bag tuh..kalau dari nuff mesti ramai yg dpt kan???

SyaNa said...

tak de pun :(
ko special tu zet

mama_umar_maryam said...

korangs, klu event ni btul2lah kan..of cos aku nk korang dtg jugak,nnt detail aku btau pas aku kontek si sophia lee nih,to double con4m!okeh?

Nia said...

Zety, event ni betul. i insha'Allah pegi. last week ada geng2 blogger dah pegi event yg Sophia invite, Power of Play by Kleenex dekat Kidz Gym One Utama.I pernah attend satu event yg Sophia invite, Kegel with Poise. So, insha' Allah betul yg kali ni pun..;)
I tak sure mana dia dpt email kita, tapi kalau nak kata dia invite blogger2 tegar, i takde la tegar sgt. random pick kot.

firahadifa said...

uwaahhh.. bestnyer ko... sal aku x dapat ek??

mama_umar_maryam said...

ye ke nia??atlast ade jwpn,hehehe,oo..yang kleenex tuh..ok2..r u going? jom? hehehe

fidah - hahaha,camno ko nk dtg yang oiii,hahaha

SyidaGorjes said...

bestnye....maybe kita tak cukup tegar untuk diinvite...

Em's Family said...

zety, i dapat..!! kali ni you pergi kan, tot nak jumpe u mase kleenex power of play tu , tapi u tak de.. hope to see u there!!

Nana said...

aku xde dapat pon invitation ni

mama_umar_maryam said...

syida - tegar?oh my..i rase ni pki random nih,sbb saye tidak tergolong dlm golongan tegar manepon,hihihi,jom la join ;)

mira- haaa,akhirnye !!hehehe,insyaAllah mira we'll b there,mmg xpnh masuk petrosains lagi,eeii suke2!!

nana - xper2,nnt aku pjgkan invitation nih ;)

kakyong said...

bestnya dpt jemputan camni.. goodies tu yg best... ;)

mama_umar_maryam said...

jomla kakyong join jer ;)