Tuesday, November 9, 2010

aku demam (+_+)

slm wbr =)
just a short update..
akhirnya aku akur dgn keadaan ini..selepas sumer org demam kt umah nih, turn aku pulak kene..pagi td ttp drive g keje,Tuhan je tau betape xtahannye aku, dok bace doa byk2 supaya xjadi ape2..sbb susah nk kensel kelas kt sini,byk songeh sket..then pas tghari tu aku rase badan aku dah x blh tahan lagi..sblm aku pensan kt sini xde sape larat nk angkat baik aku g klinik cpt2..mase drive nk blk umah tu aku mmg pecut,sbb kang bwk slow2 takut aku tertdo..aku doa sgt2 selamat smpi umah..smpi umah apai dah tgu nk g klinik..dan aku dpt mc dari doktor..huhu..

aku suke g klinik ummu aiman nih, doktornye mmg peramah , klu g rawat kt situ mesti mcm masuk dlm kelas biologi, sbb die dok xplain kenape saket,kenape demam, sel darah putih kurang, kuman membiak..bakteria lah apelah..tu belum masuk lg tazkirah die, kite kene bersyukur sbb kdg sakit demam ni Allah bagi ade sebab..kdg nk tambah kesihatan kite..nk hapus sket dose2 kecil,hehehe..ape2lah dr..maceh byk2 ye

p/s: skg musim demam..udara xsehat..nk tgk 0 fare airasia pon xlarat =((

12 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

take care zet .. sian ko ... aku nih busy dgn audit .. mmg tak dan nak mc @ cuti ..hu..hu

lily azliyana @ mama zara said...

get well soon Zety..rest cukup2 k..

mama tisya said...

ko demam sebab nk tgk 0 fare ke...kekeke..apa2pn smoga cpt baik

Sidratul Muntaha said...

sian ko zety
aku pun berdoa supaya aku sihat2 saje wlupun ari2 aku ras nak pitam nih.
dahlah ketiak aku ni tak baik2 lagi.
rehat betul2 weih..

Nashays said...

cepat baik ye zety..makan ubat tuh..aku baru pas kena flu vacc..

firahadifa said...

lohh.. cian ko zett, rehat la bebanyak.. makan ubat yer..

CHeeSYaNa said...

once ko tgk 0 fare AA n book ticket.. confirm demam ko recover! Kat mana klinik ni weh?

mama_umar_maryam said...

tq sumer2..arini dah ok sikit,tetap g kelas tauuu,haaa xdapek bonus xtaulah,hahaha..

dayana - klnik ummu aiman tu kt bdr sri putra aka bsp versi esah,hehehe

Hezesuze said...

owh mmg now musim demam ler uols...hope uols jaga kesihatan n cepat smbuh ye

h4ni3 said...

alahai ciannya
get well soon
jgn lupa makan ubat k
=)

Em's Family said...

take care.. air asia tu tak de mende pun... lambat giler loading nyer..

~ana~ said...

moga cepat sembuh la zety...take care dear..:)