Saturday, November 27, 2010

Siapa Nak Baju for Girl 2-3 Tahun FREE KLIK SINI!!

#sticky post utk beberapa hari#

slm wbr =)

aku mood baik ;) Berita Gembira pada sapa-sapa yang nak baju for girl umo 2-3 tahun :

1. jadi follower blog ni ;)
2. tulis kt komen entry ni & cakap," NAK BAJU NI"

aku x main2 tau, mmg nk kasik baju2 ni free weh!!!dan baju2 ni baru ye,bukan 2nd ke,bundle ke.. kalau ramaiiii sgt kene cabut namalah, kalau takat 2 orang je,mmg 2 orang ni je akan dapat,hahahaha

2 pcs for FREE!!


1pc mini boden dress (sgt lawo,aku ade 1 utk maryam)
size 24m (2-3y blh pakai)



1pc tshirt levis kids (pink color only)
size 2-3y



* pada yang bertuah nnt, sorang akan dapat dress mini boden & sorang lagi akan dpt tshirt levis okey ;)

penaja utama - http://zhbabyshop.blogspot.com/

45 comments:

mummy_ayu said...

"saya nak baju ni"...comel tu dress tu...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

"Kite Nak baju nih!!"

comel comel...:-)

akak AJ said...

saya nk baju ni.....saya nk baju ni....saya nk jugak baju ni...x peduli tauke ckp apepon...saya tetap nk baju ni :D ...hahahahha

CiKaYu said...

nak juga..nak juga
"saya nak baju" (boleh tulis banyak kali tak??..hehe)

..nOj.. said...

"NAK BAJU NI"

camtu je kan?

ciK mOt ©™ said...

NAK BAJU NI...

mekasih zety...hahaha

BIONIC WOMEN said...

nak baju ni...

cantik.....

Nana said...

NAK BAJU NI

hehe bagi la aku..cantik wei

mamamuazsayang said...

NAK BAJU NI...

nak t-shirt..nak jugak..nak jugak..hehehe

SyaNa said...

ohokkk baby boy xde ke
hahaha

mama_umar_maryam said...

ok korang,all counted utk cabutan bertuah okey..
syana nk join x? klu dpt bagila gift kt sape2..or adik iman nnt,hahahaha

~ana~ said...

saya nak jugak bleh x zety..hah3x..

MaMa AwATiF said...

ALAMAK...SI KECIK AWATIF NI NANGIS2 NAK DRESS TU...DIA CKP..."ADIK NAK BAJU NI..." HHHWAAAAA...DAH MELALAK DAH SI KECIK NI...

az rina a.k.a jaijina said...

"nak baju ni"

harap² dapat, syoknye..

mama_umar_maryam said...

ana,mama awatif,jaijina- counted ;)

Alisha Mardhiyah said...

NAK BAJU NI

for my doter Alisha... :)

eLYies said...

"NAK BAJU INI nak baju ini NAK BAJU INI nak baju ini NAK BAJU INI nak baju ini NAK BAJU INI nak baju ini NAK BAJU INI nak baju ini NAK BAJU INI nak baju ini NAK BAJU INI nak baju ini NAK BAJU INI nak baju ini NAK BAJU INI nak baju ini NAK BAJU INI nak baju ini NAK BAJU INI nak baju ini NAK BAJU INI nak baju ini NAK BAJU INI nak baju ini NAK BAJU INI nak baju ini NAK BAJU INI"

ha...semangat aku nak baju ni..hehehehhe

mama tisya said...

nak baju ini...


harap2 bertuah la aku...heheheh

zaikulim said...

" NAK BAJU NI"

" NAK BAJU NI"

" NAK BAJU NI"

Hezesuze said...

nak baju ni...

hope ada luck tuk weols ngeh ngeh ngeh

puan nina said...

NAK BAJU NI

heheh..gatal nk jugak =)

Nana Aris said...

kak zety..

nak jugak baju ni..leh kasik prezen anak sedare..

good luck to me..hehe =)

tiefazatie said...

NAK BAJU NI

ifa memang folower sis dah.hihi
best dpt!leh bg anak buah ifa!hihi

taufidris said...

"saya nak baju ni"

kakyong said...

Kakyong NAK BAJU NI ;)

ibu_Arifa said...

SAYA "NAK BAJU NI"

mak aii..baju lawa mcm tu sapo yg tak nak...rugi lah wehh..
masukkan nama saya dlm list yer kak :)

lily azliyana @ mama zara said...

wahhh..baiknye aunty Zety nak bagi baju free..lom terlmbat kan Zara nk cakap "NAK BAJU NI!!!!" hehehe

mama_umar_maryam said...

heheheh,masih belum terlambat,still open until further notice,cewahhh..

Zalina said...

"saya nak baju ni"...comel tu dress tu..

Afne said...

" NAK BAJU NI"

klu pn tak fit ngan hana, aku tingin nk kasi bdk bintang aka neesa. mesti comel dia pakai ;)

e.l.i.z.@ said...

harus lah nakkkk....

" NAK BAJU NI"

mama_umar_maryam said...

okey korang..all counted..klu x fit dgn size anak sendiri blhla bagi gift kt sape2,mcm afne tu ;)

Mama Zharfan said...

me nak baju ni ;)

rosilah said...

harus lah nakkkk....

" NAK BAJU NI"

mommyajim said...

"saya nak baju ni"...ank pompuan xde g...tp ank buah ramai n hope dlm peyut nh baby girl hehe

liana said...

rase mcm dah komen nak baju ni hr tu...xpe la aku wat lg ek

NAK BAJU NI
...NAK BAJU NI...
NAK BAJU NI
....NAK SESANGAT LA BAJU NI...

firahadifa said...

nak baju nie.. tapi babynyer tak de lagi , tapi xkira! nk jugak baju nie!!!

kakngah said...

" NAK BAJU NI"

Nia said...

NAK BAJU NI

saiz mak dia takde ke? haha..larikss!

Anonymous said...

nak jugak baju tu...

Ibu Ayra said...

"NAK BAJU NI"

nak sangat....cantikla dress tu... kena plak size dgn ayra...

syakila said...

" NAK BAJU NI"

leh kasi Nuha pakai..

Sari said...

salam,
ksari "nak baju ni"..
amni "nak baju ni"..
hrp2 umar n maryam bagi kat amni yer..hehe *xmalu mntak*

Puan nOLie said...

Umar : Nak baju nieh tuk yaya....
Ujay : aaah...tantek...nak jugak baju tuk yana...
Yaya : tikkkkkkkkk
Yana : ggaaaa...guguu..gaaa (nak baju ni)

heheheheh nak nak nak

mama_umar_maryam said...

okey sumer..closed dah =)..tgu resultnye rabu ..