Monday, November 15, 2010

Cuti Raya Haji

slm wbr =)

sape yg cuti 2 or 3 ari angkat tangan?? hehehe..aku cuti esok je rabu..mcm x feel meh..
insyaAllah kitorg take part dlm acara korban esok pagi, amik 1 bahagian sahaja..utk dikongsi bersame..pastu aku tgh serabut nih..nk kumpul pagi raye kt mane..kt umah sendiri? kt umah mak? kt umah inlaws? nnt lat tali lat lah ye ;)

selamat menyambut aidiladha semua..yg blk kg, or berjalan dekat/jauh hati2 ye korang ;)

18 comments:

~ana~ said...

angkat kaki boleh? hah3x..

selamat hari raya aidiladha zety..

p/s: masak apa esok???

mama tisya said...

aku pn cuti esok je...tp jp lg nk blk dpt halfday..hehehehe

aku ry keramat lps tu blk gombak

mama_umar_maryam said...

boleh je ana..angkat apepon buleh,hahaha..masak ape? xtau lg..

eryn-aku pon pas kol 12 trus nk g giant..x apply 1/2 day ke ape,sbb flexi hour ;p

Nana said...

aku keje lg arini rabu je cuti kamis keje blk..xkemana2 pon..beraya kt kg datuk keramat je hehe

lia said...

aku cuti esok jer.... mlm ni balik kg... kg subang jer ha3...

Hezesuze said...

everday weols cuti uols hehe

Nia said...

uii,..kami ni tak cuti pun..huhu..selamat hari raya ya Zety!

isk...takde rezeki jumpa Zety kat playhouse Disney tu, byk sgt buang masa beratur kat toilet..huhu..

Mama Zharfan said...

salam eidul adha utk zety & family :)

SyidaGorjes said...

kita angkat 2 tangan.
cuti sebab nak abiskan cuti tahunan je.
selamat hari raya.

[-suziey-] said...

buat cabutan undi nk berkumpul dimna..hehe..korang xde giliran ke? aku mmg turn raya haji kt kl..so nasib baik la mmg cuti pn xde..makanya jumaat br balik kg..

mama tisya said...

zety time ko komen entry psl aku nk dpt halfday tu,aku dh kt umh..kn aku dh update dpt memo halfday:-p

Afne said...

aku raya kt kl je zet... ber2 dgn haziq.

kakyong said...

selamat menyambut aidil adha

h4ni3 said...

cuti sehari jer jugak
kat umah in laws ni, for sure la takde nak sambut2 raya haji. breakfast ni pun makan roti gardenia jer.. huhuhu... sedey!

Jijahh @ f.k said...

jijah dah mula keje arini ... opis masih di landa garuda .. senyap sunyi .. lengang .... boring lak rasa

e.l.i.z.@ said...

sama la kita...x blk pum....exam x abih lagi hehe...raya ngan kawan² je hehe

nadnye said...

selamat raya zety..

mama_umar_maryam said...

korangs..selamat raye ajiii..cuti sehari je..ilang feel ;P