Wednesday, November 17, 2010

nk keluarkan duit KWSP

slm wbr =)

nk keluarkan duit kwsp jap g..tp xdelah mcm kuarkan kt ATM tu kan..hahaha,isila borang sumer..nape nk kuarkan? dah pencen ke? gile mung! hahaha..aku nk kuarkan utk bayar yuran master aku..bukan baru nk g bayar..tp lebih pada nk dpt balik duit yuran tu direct masuk account aku..haaa..buleh enjoy! kih3..xdelah...

korang penah x or byk kali x kuarkan duit akaun 2 kwsp? aku takat ni penah kuarkan utk bayar deposit umah & yuran master aku jelah..pasni x kuarkan dah..sbb consider master aku dah watammattt..ngeeee..dan lgpon utk hari tua lah...kate belum ade rezki lagi nk keje gomen & dpt pencen..huhu...

oklah, perut masih sebu lagi dengan lemak-lemak,daging2 korban semalam..erghhh...sebuuuu..

12 comments:

mama tisya said...

blum pernh kuarkn lg...tgu nk bli umh nanti sure kena kuarkn gk

Nana said...

xpenah lg bawa kuarkan..ala bape sen sgt la duit kwsp tu aku klw nk bawa kuar on heheh

kakyong said...

kakyong dah penah kuorkan dulu, sblm kahwin sbb beli rumah...

ni pun rasa mcm nak guna jer duit kwsp pun utk servis mthly hse loan instalment....

banyak yer dpt daging korban.. tahun ni kami tak merasa...

[-suziey-] said...

aku kuarkan skali jek akaun 2 utk beli umah yg aku dok skang..sbb 2nd house xbole kuarkan..so terperam la duit epf akaun 2..huhu..oo yee aku ingt ade kuarkan jgk utk yuran master..niat mcm ko gk la..supya mara akn bayr masuk akaun aku..hehe..kira enjoy sket la duit epf..nk tunggu dh tua lmbt lg baru merasa duit epf..hahha keji btl pemikiran:p

e.l.i.z.@ said...

penah..1x je la..utk byr duit umah hehe......masters aku dapat scholar haha jgn jeles :P

h4ni3 said...

tunggu berkepuk dulu la baru kuakan.. hhehehe

Nia said...

owh,..pernah keluarkan sekali, untuk deposit rumah jugak.

lia said...

aku kuarkan sekali last year, sampai abis, ala2 nak tutup akaun mcm2...

mama_umar_maryam said...

most of us penah kuarkan lah,kecuali nana,hahahaha,xper nana nnt bile nk kuarkan tejojol mate tgk byknyeeeee ;p

Cyda Acme said...

uishhh ... bilerlah akak dpt nak kuarkan duit kwsp nih gaknye yek ...

p/s .. akak tag awk join contest ... check it out ya

mama_umar_maryam said...

ok kakdot,tq tag saye,blm pnh kuarkan ye..xpelah..simpannnnn heheheh

Asiah Abd Jalil said...

Saya takde akaun KWSP, sebab takde majikan... Hehehe...

Tapi akaun 2 KWSP suami saya, dah keluarkan buat beli rumah. Sementara saya nak habis belajar ni, akaun 2 tu ala-ala "tahun ni top up tahun depan habis" la. :-)