Friday, November 19, 2010

Mentang mentangla aku blogger picisann..

slm wbr =)

mcm majuk je bunyiknyer tuh..yer..agaklah...sikit2..eh,baru pasan dah lame aku x majuk..dulu selalu majuk dgn apai,hik3..seb bek die layan...selamat dah jadi bini daaa ;)

aku majukla ni..dgn nuffnuff..mentang2 la aritu terhilang kejap coding die (mase design blog aku ting tong tuh)..langsung sampai sekarang x merase lagi nikmat Bufferred Earning aka BE!!! uhuk3..mentang2lah blog aku ni tarap embrio ikan bilis, langsung xnmpk di permukaan..dlm perut mak bilis jer,haa..tu pon blom tentu jadik kan..uhuk3..xpelah..anggap jela belum rezeki..malas dah aku nk anta2 ticket emel tu kt nuffnang..pasrahhh..

ok korang,bestkan mgu nih, especially budak2 skolah yg dah cuti, mak budak bapak budak yg dah cuti..bagi aku dpt cuti rabu lepas pon dah kire okey ..kejap je rase minggu keje..have fun on wekend yahh , keep on BW ;)

p/s: apekebendelah entry aku nih (+_+)

13 comments:

mama tisya said...

lps ni en nuff dgr rintihan ko ni sure dpt BE:-p

lia said...

he3 aku langsung x reti nuff ni, dat y rm2 till now wakakakaaa....

Nana said...

aku ni lagi la ha...xde langsung dah BE ritu ada gak seketol skang dah jado ME

tiefazatie said...

adoi la sis..tkejut ifa tau..xpe sis..sabar2...hee

[-suziey-] said...

haih..aku pn jarang2 tgk BE aku..mls nk amik tau..haahha.. happy weekend wei..aku balik kg..yahuuuuu

e.l.i.z.@ said...

heheh xpe la..aku pun x penah nk heran ngan nuffnang ni hehe

mama_umar_maryam said...

tulah,xdela bergantung harap sgt pon kt BE ataupun iklan2 yg display kt blog nih,sedar dirikuuuu,cewahhhh..bkn aper,kdg bende2 tu blh pengaruh kite utk rajin berblogging ..kan ? tepuk dada tanye selera ;)

ciK mOt ©™ said...

aku syak...kalu ko nengok entry baru aku ari ni...mesti ko makan dalam...lalala....:P

dbalkis said...

sabo beb..aku lagi jauh panggang dari api..tapi aku terus2an je update blog tanpa pedulikan nanak tu

~ana~ said...

sabo zety, x lama lg melimpah ruah be ko tuh...

h4ni3 said...

jangan ditunggu.. buat tak tau jer... kalau tunggu-tunggu, mesti kuciwa.. tp bila tak tunggu, belambak2 dia letak.. sabo yeee.. hehe

lily azliyana @ mama zara said...

hehe..kite lagilah taraf bwh dari ikan bilis..BE sesekali jek nk ada..nk cahout pon cm tak berbaloi sbb earning sket sgt ni haaa..huhu

SyidaGorjes said...

dah lama tak berBE....huwaaaaaaaaaaa *nanges*