Sunday, November 7, 2010

sungguh tidak sistematik !

slm wbr =)

x best pulak n3 pagi2 isnin nih dgn tajuk cenggitu..ni sekadar n3 luahan aku..luahan terhadap sistem penghantaran asgmnt salah 1 kursus master aku..geram betullah..bayangkan ape perasaan korang kalau semua tugasan bentuk hardcopy & softcopy dah anta on time, pastu dpt list senarai nama , asgmnt tidak dihantar! gile ba%^ ke hape? lagi best bukan aku sorang kene camtu almost sumer! alahai encik..xkanlah kitorg ni teghuk sgt smpi 2 orang je yg anta asgmnt?? dah sah2lah berkepok2 asgmnt dalam pigeon hole tu..part paling kelakar okeh : aku & kwn2 aku dpt emel list BELUM HANTAR ..katenye kitorg belum anta yg softcopy (melalui emel) ..abis tu camno ko dapek emel kitorg?? haa??camno?? adehh sungguh x logik!!!

amik napass...hembussss..tarikkk..hembussss..geram mmg geram, tp nilah asam garamnye..kene lalui jugak..jadik nk x nk kenelah anta lagi sekali, hahahahah, aku nk gelakkan dulu, reti bace emel attachment ke x encik ni ek?? siaplah students ni sume akan penuhkan inbox tu..jenuhlah nk carik satu-satu nnt..

oklah, seb baek sem ni last sumer courses yg kene attend kelas, pasni tgal write up,viva & seterusnyelah..lega sket..sebelah bahu rase ringan ..tapi mntk sgtlah jgn le jd x sistematik mcm ni lagi..rase teraniaya tau! ;p

10 comments:

mama tisya said...

sah2 die tk reti buka attachment ..tkpn msk SPAM...nasibaik bkn ko sorg yg die ckp tk antar so ada geng...hehehe

ciK mOt (",) said...

aku rasa ko kena ajar dia camner nak bukak attachment tu..
dann aku syak dia tak jumpa ko nyer soft copy tu...hurmm...aku sian kat dia...

eh dia ni saper ek...

mama_umar_maryam said...

ERYN-ITULAH,NTAH2 SUMER KT SPAM KAN? eh huruf besau lak,hehehe,kene anto masuk klas lecturer aku tuh ;p

izan - yeah..pity him..die ni lecturer aku..hehe

[-suziey-] said...

ape kata ko proposed new system kt dorang..ekekek:p

nenek kebayan sempoi said...

kira ok la jugak, lect bg notice u lom hantar. i kena lagi eruk, tau2 dh dpt result final, semak balik, markah assignment 0% ... 2 kali plak tu.. ni la kekurangan bila hantar softcopy thru email T.T

lia said...

haihhhh da besar panjang gini kalau kena niaya dgn lect, mmg rasa x logik kan....

~ana~ said...

ish...dia x reti bukak kot kat attch. file tuh..hu3x...sabo yea..sabo..

Farra Dhelina said...

haii dugaaan sungguh..sabar ye sis

HaNiE said...

alololo jgn la marah.. biase la tu, diorg misplace la tu kot, malas nk cari suruh la korang resubmit semula.. dugaan sebelum raya haji tu *hehehe tetibe jek*

Mama Zharfan said...

heheh overlook kot ;) mcm2 hal la plak ;) sabar yer babe ;)