Wednesday, November 3, 2010

yeay !!! menang GA kupon kfc/pizza/rasamas

slm wbr =)

tadi baru bace komen bonda ttg GA yg dia buat mgu lepas, GA simple teka nama-nama ultraman,kiutkan? so aku pon gigihlah meneka dengan bantuan otomen kosmos Umar,hahahah,gilelah rujuk kt anak umo 2 tahun 11 bulan!

maceh bonda, alhamdulillah rezeki dpt kupOn KFC/Pizza/Rasamas yang setiap satu berharga RM10!!!


p/s: konfius aku, menang 1 kupon je ke? or menang tiga-tiga ?(gile tamak!) hahahah

16 comments:

Nana said...

wah tahniah ngape aku xtau pon GA ni hahahah

mama_umar_maryam said...

hahaha,bonda buat simple je nana,just komen kt n3 blog die,yg join n teka aku sorang je kot..hahahah

Hezesuze said...

tahniah2...eh eh cam nana gak camne weols tak tau about GA nie?? hadooii

b.O.n.d.a said...

hahaha..
sO sOrry uOls
aritu bOth tenet Opis & umah very the lembam
i plak bizi giler kat KLCC
sO letak pOst, biarkan..
heran gak takde Org jOin tapi nampaknye tu dah rezeki zetty kOt
;)

takpa..
nanti i buat GA lagi I habaQ nOo..

kO nak 3 kupOn ke zet?
sat bOnda check nO
aritu bOnda da reserve dah that cupOn fOr my GA
;p

Mama Sohayl said...

Kak Zety, kalau yg harga RM10 tu, yg kita paham satu kupon kak..Dia bleh guna kat memana antara 3 tu, sebab smua satu kampeni..sebab kita pun ade kupon tu..Ngee~

mama tisya said...

tahniah...kemain tamak ye..nasibaik bonda nk cek ada extra or tk:-p

mama_umar_maryam said...

bonda- ko nk bagi aku tiga2 ke? eeeeii,heppynye aku!! hahaha,tulah,aku pon pelik org xpasan n3 tu kot,aku ni kan konon rajin BW kt blog org,nmpk GA ko lajuu jelah aku join.alhamdulillah rejekiii

zureen - yeh? awak pon ader ye?ha apelagi buat GA klu rase xlarat nk abiskan sorg,kui3

eryn - uishh..klu dpt tiga kupon tu mmg bestlah..tp aku xkesah pon,klu ade aku terima aje..1 pon okeyyy ;)

Mama Zharfan said...

congrats yer..rezeki bew BW tu terjumpa GA then menang..selamat mkn kat KFC yer!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah, rezeki tu zetty!..
jimat bajet, hihihihi.. =)

Nia said...

uii,..bleh pegi makan KFC lepas ni Zety. murah rezeki Zety!

kakyong said...

tahniah.. rezeki tu..

mama_umar_maryam said...

tq sis suzie ;) sekali sekale bw hehehe

leily - betul2,jimat..blh banjer famili

nia - hehe,alhamdulillah..sekali sekale mng ;)

tq kakyong,kene rajin bw lagi nih hehehe

h4ni3 said...

jom makan kfc sama2.. saya pun dpt voucher kfc free from my company masa besday aritu. hahaha.. apeda.. bagi la bonus sebulan as birthday gift, lagi best kan. hihi

b.O.n.d.a said...

zetty,
entry buat kamO sudah siap!!!
cekidOut ya!
;)

mama_umar_maryam said...

sis hanie - jomm,kene tgu kuponnye smapai lah dulu heheh,mkn kt ne?pkns?hik3

bonda - ayoyoh..lebiulah..ok nnt ku terjah

HaNiE said...

apa kata kita share2 kupon tu, aku tak penah pon menang kalau masuk contest/GA ni semua, sedeh wooo (padahal baru 2/3 kali jek cuba pon) hehehe