Sunday, November 21, 2010

aktiviti renang renang dlm umah

slm wbr =)

weekend kitorg yang rilekssss, layan anak2 je..tgk gamba dulu


the excited Maryam with bareback bikini .. kitorg tgh terhegeh2 nak masukkan air kt dlm tu,die dah melompat masuk dlm pool!


there comes abang Umar, konon nk peranjatkan Maryam,sekali xterperanjat ponn..pandang cenggitu je,hik3..


mencarik port masing-masing


main game save the ultraman! hehehe..

mmg dok umah saje weekend lepas, pool tu pon baru beli ganti dgn pool lame yg dah koyak ..seronok btol budak berdua tu..terjerit2 tekejut ah so sebelah umah ;p

p/s: next weekend akan dipenuhi dgn cleanliness tasks! ready!!!

19 comments:

~ana~ said...

seronok nya umar dgn maryam mandi pool...:)

mama tisya said...

tisya smlm lyn mandi kt pool gk

lia said...

besttt nyer.... auntie nak join boleh?

aku nyer kolam, kena kencing dgn kucing... terus buang hu3...

CHeeSYaNa said...

Lenkali kita wat pool date utk anak2 kita erk.. Zarif pon ada pool camtu gaks.. adiah besday =)

Sidratul Muntaha said...

waha..
seksi maryam
auw!auw!

firahadifa said...

ngeee~ lawak je mariam buat donno bile abg dia nk terkejut kan.. keke

Nana said...

amboi cekci nye maryam..
suka umar berenang2 dia tepian ek
hehe
aku br semalam g berenang gak

lily azliyana @ mama zara said...

alalala..sukenye budak maryam mandi pool ek..air lom penuh sudah kasi terjun..hehehe

Mama Sohayl said...

Waaahhh...Maryam pakai baju bebek(bare-back!) cekci!!

kakyong said...

ni memang xtvt kegemaran anak2 ni...
la ni dah simpan tinggi kolam tu..
jenuh weiih nak bayor duit air..

jom join GA kakyong

http://www.kakyong.com/2010/11/ga-teka-menang-ibu3a.html

tiefazatie said...

wah...sgt best adek2 nie mandi manda yaa..hihi

mama_umar_maryam said...

ana - budak2 ni mmg pantang tgk air

eryn - aah aku pasan gak kt status fb ko ;)

lia - aku pas budak2 ni mandi trus sangkut kt ampaian sbb yg lame pon kene kucing gak

dayana - aku pnh buat dulu tp dgn kwn2 apailah..geram kitorg tgk baby2 mandi trus esok g PD,hahahaha.nnt kite organize ye ;)

ayu - ouch!kecik2 xperkan auntyyy

mama_umar_maryam said...

fidah - tulah,die selambe je,abg kemain lagi jerit

nana - itu air x dalam sbb ade maryam kan..mmg diorg berkubang x nk kuar2

lily - mama & papa budak pon tingin nk terjun dlm tuh,hahah

zareen - mamanye xdpt rase pki bebek,kasik kt anak lah,hahaha

kakyong - hahaha,sesekali je kak..ok,nnt zt join insyaAllah ;)

ifa - jom join kakakkk..;p

[-suziey-] said...

umangaih..best btl mandi pool..siap pakai bikini..hehe..dh lama xguna word bikini:p

e.l.i.z.@ said...

haah la..air tu sikit je.pastu ko dh tak tambah ke air tu?

mama_umar_maryam said...

suziey,rasmikan bikini baru tuh,hahahaha

eliza- aku nk tmbh tp malas nk bwk kuar pelampung,kang jiran aku kate poyo pulak,hahaha

Nashays said...

eiiiii maryam dah bechar laaa....

h4ni3 said...

weeee...
maryam dah besarrrr!!

Nia said...

comelnya maryam pakai baju mandi tu! kiut sgt!