Sunday, November 28, 2010

Update peserta 'Nak Baju Free' luckydraw

slm wbr =)..

arini just nk update bakal-bakal pemilik dress & t shirt levis yang aku nak bagi tu..igtkan xdpt sambutan,kalau takat 2 org je yg komen mmg senangla kan,hehehe,alhamdulillah..ramai jugaklah dlm 51 orang setakat hari ni..campor dgn blogger yg join under blog zhbabyshop aku..so aku just listkan ye..maybe nk close giveaway ni esok..bakal pemilik baju ni akan di cabut nama oleh anak-anak aku ye..

1. mummy_ayu
2.rose
3. aku_jahat
4. cikAyu
5.Noj
6.CikMot
7.bionic women
8. nana
9. olaolie
10. deq qien
11. izan aka cemomot
12. erin
13. ieyza
14. mamamuazsayang
15. ana
16. mama awatif
17. jaijina
18. mama auni
19. yus aka dewi
20. pza
21. clipperseep
22. imaan09
23. nurulazham
24.ruby
25. faris
26.farah
27. alisha
28. elyies
29. mamatisya
30. zaikulim
31. hezesuze
32. puan nina
33. nana aris
34. tiefa
35. taufidris
36.kakyong
37. ibu arifa
38. lily azliyana
39. zalina
40. afne
41. eliza
42. mama zhafran
43. rosilah
44. mommyajim
45. liana mansor
46. firahadifa
47. kakngah
48. nia
49. Anoy - adeh, bagilah link or name ye cik anoy
50. ibu ayra
51. syakila
52. sari
53. puan nolie

haaa..aku x letak link lagi, nnt dah announce pemenang aku btaulah link masing-masing ..ni based on luckydraw ..katekanlah dah cabut name pemenang tapi x cukup syarat ( x follow blog aku atau zhbabyshop) maka kene ganti dgn pemenang lain..fair okeh ?


p/s: happy mood wpon pagi tadi dapat panggilan x hangit ;p

15 comments:

LyNn HaMzAh said...

ramai juga yang joint ek...good luck pada semua...

mama tisya said...

smoga ada rezeki...nk bj tu...ekkeke

tiefazatie said...

wah ramai join!gewd luck!

mama_umar_maryam said...

lynn - blhla lynn, giveaway saje2 je ni ;)

errynn - ko jampi byk2lahh..hahahah

Afne said...

40! 40! 40! hahahahaaaaaaaa

mama_umar_maryam said...

heheh ifa - jadilakan..atleast ade gak org sudi join ;p

mama_umar_maryam said...

ko panggil nombor ke ape tu weh? hahahahah

Mama Zharfan said...

ramai tu
good luck to all~

mama_umar_maryam said...

hehe tq mz..blhla..giveaway kecil2an ;)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ramai tuuurrr...sure susah nak dapek sbb den sokmo tak lucky wekekeke

~ana~ said...

no 15 tu, ana ke? heh3x..saja tanya..kalau bkn pun xpe..:)

Hezesuze said...

cabut no 31 tu ye mihahaha

kakngah said...

i'm in d list
:P

kakyong said...

amboi ramainya.. mendapat sambutan hangit nii..

Afne said...

kasi nomot mariiiiiiiiiiiii