Friday, November 26, 2010

syok sendiri BE nuffnang ;p

slm wbr =)

ni entry setelah abis berdebar dek penangan contest suziey.com & malinasiam.com
adeh..cukup2la pasni..hahahaha..mmg xnmpk 'nur' menang entry aku..nk compare dgn peserta lain yg mmg kebabom! hope they'll get what they deserved kan ? yg tukang review pon ramai gak , hahahah, kiut jer korang nih..

oklah arini n3 SS aku ttg BE..aritu pas majuk nuff nuff bagila 2 BE. dari company yg same..smlm dah ME tgal le 1 je BE aku.. aiseh, x clear plak..yg BE tgh running takat ni kumpul rm 1.50 dah..yg baru je jd ME dptler malam td rm0.30..blhla buat beli gule2 ..hik3..apepon syukur & tq nuff nuff ;D


ME paling tinggi so far blm pon pnh smpi rm 10, well aku ukur blog kt lappy sendirilah..hahaha,xper..wpon slow motion dan merangkak2..xde sape nk bagi duit free kan?


oklah..n3 SS aku je ni tau..jgnla compare2 ye ;)..nk kuar jln2 jap g..nk carik brg2 sket..

*SS = syok sendiri

16 comments:

mama tisya said...

SS = syok sendiri tp SS ada gk dlm nuffnang yg iklan kt side bar tu kategori SS=Skyscraper

tkpe tk byk tp still ada BE kn...

Hezesuze said...

sikit2 lama2 jadi bukit uols hehe

ciK mOt ©™ said...

usaha tangga kejayaan zet....

e.l.i.z.@ said...

aku stil x brapa nk paham ngan nuffnang ni uhuhu

dbalkis said...

baguih la wei..aku lagi hampeh..orang rajin rezeki murah

liana said...

aku actually x berape fhm nuff ni lah...huhuhu

Mama Zharfan said...

yg penting kumpul, jgn tak kumpul ;)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

haah zet, ai igt SS tu skyscrapper, heheheh.. :P
takpe dear, pelan² kayuh.. ai pun sama, dpt la bli cokelat!

~ana~ said...

hah...ada gak be kan dr xde langsung...syukur alhamdulillah..moga pas ni dpt bnyk lg be...:)

Afne said...

byk ke skit ke.. ada jugak kan.

aku pn lbh kurg ko gak le. tgh tunggu cukup target (ciput) nk withdraw cheque hehe

Nia said...

uii,..yg penting BE tu Zety..takpe, sikit atau byk tak penting, kita tetap syukur kan.

p/s: dah tgk entry contest Zety, kelakar tak hengat..hehe. harap2 ada rezeki ya.

zik said...

lama2 tuh banyak ler tuh...

mama_umar_maryam said...

tq sumer bagi smgt,heheh,btollah kate uols atleast adela jugak 10sen 20 sen tu..syukur..

SyidaGorjes said...

kita punya nuff RM30,pastu be dah tak dtg dah sbb sendri malas.hehehe

tiefazatie said...

xpe sis..chaiyok!byk gak BE sis yg jd ME nie..hihi

Em's Family said...

betul tu, tak de sape nak kasik duit free kan even tho its RM10.. so of cos we should be proud of generating some income from our fav past time