Sunday, November 14, 2010

Seafood heaven !!









aaaaa...jamu mate dulu..baru citer,hik3..ni namenye rezeki murah ari ahad..pas balik dari klcc kitorg trus menerus g semenyih utk acara melantak makan-makan dgn family .. restoren seafood ni mmg kt dlm area memancing, kolam2 ikan die besar dan mmg sesuailah klu nk dtg sini mancing & rekreasi dgn family..kitorg penah dtg sini mkn buah durian tepi kolam mancing dibanjer oleh owner tempat nih...dinner yg sgt best, aku amik nasik xsmpi 1/2 senduk sbb nk meratah lauk je..Alhamdulillah..maceh tokbob n family banjer kami ..heppy belated bday semoga dimurahkan lagi rezeki, diberi kesihatan yg baik..pjg umur..dan bahagia selalu ;)

15 comments:

mama tisya said...

lpr weiiiiiiiii tgk food itu

lily azliyana @ mama zara said...

uiihhhhh..menariknye makanannnnn..tmbah menarik bile ade org belanja kan..hehehe

mama_umar_maryam said...

kitorg mmg totally full mlm tu,siap nak tahan waiter tu dr dtg bwk lauk,hahahaha

Mama Zharfan said...

ketam tu nampak sgt sedap!!!

mama_umar_maryam said...

sis,klu ketam tu die masak cili lagi best,tp xkesahlakan..org banjer.tadah je la..hahaha

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

gulp..sedapnye udan tuuu
dlm2 byk..ketam masak kari ka tu?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

i mean, goreng buh kari..

~ana~ said...

sedap nya ketam tuh...hu3x...

Nana said...

masyallah sedap gile wei...ni br tgk blom makan lg nih

mama_umar_maryam said...

rose - ketam masak black pepper,tp aku prefer ketam masak cili ;p

ana - ketam yg manissssss

nana - kitorg 3 minit pertama mmg lapor tgknye,pastu surrender!hahahaha

tiefazatie said...

sis!tergoda abes!terliur!

h4ni3 said...

semenyih????
kat mane kedainya??

[-suziey-] said...

semenyih? apenama kedainaya..ko ni buat la review sket..

Nia said...

Zety,..bila nak belanja makan kat situ? hehehe

Anonymous said...

apa nama & alamat kedai ni ??

susah nak cari kedai seafood islam yg masak mcm ni ...