Thursday, November 11, 2010

Jemputan last minit !!!

slm wbr =)

adehh,dah jumaat baru tingat- ampunkan short term memory aku nih..

igt x event petrosains playhouse disney safety road kt entry aku yg ni . haaa eventnye esok and it is for real lah..hahahaha,mengong aku igtkan fake invitation ;p, so aku dh dpt sms,emel regarding the event, jadi aku pon nk memanjangggggggg - ok cukup panjang- kan invitation nih pd sumer kwn2 bloggerlah, jom p petrosains esok ? bwk la anak2 sekali..blh kite jumpe2an..senggol2an..hahahaha, yg pasti mayb jumpe mira & nia kot esok,insyaAllah..semoga esok xde aral melintang patah or watever..

p/s : ok, slmt cuti2 ujung minggu!!!!!

6 comments:

mama tisya said...

td p klcc aku tgk petrosains tu...ikutkn nk join tp sok ade hal ler...nanti tgk ko update entry je la

Sidratul Muntaha said...

esok?!
dahlah ko lmbt inform..
huaaaa..
melepas..
laki aku keje la esok.

Hezesuze said...

esok tak ler ler uols... weols pegi melaka aada rally sprint kt sana huhu

Mama Zharfan said...

bestnya! have fun yer!

Em's Family said...

see you tomorrow !!!!

h4ni3 said...

tak dapat invitation pun???
hehehe