Wednesday, November 10, 2010

blogwalking dan BE..again..

slm wbr=)

sedang dilanda perasaan agak sedey sbb design blog aku dah x semeriah dulu..nmpk cam kosong..putih..telus..dan ntah ape2 lagi lah..huhu..

BE nuffnuff pon kelauttttt =((,bertambahlah kesedeyhan iiiiiii..

kene carik mase yg betul2 free nk touch up layout blog aku nih,lgpon layout ni blh influenced mood kite tau ;)..tp bukan skg lah..not free..yet.

ok,nk smbung berBW lagi..setelah 2 ari 'mc' dari blogging nih,hehehe,so sape2 nk aku BW ke blog die tgu yaaa..aku datanggg..

p/s: biasanye aku BW ikut dr listblog yg aku ade,ala2 feveret blog gitu,haaaa..kipas,kipas,hehehe
kdg BW membalas visit kwn2 baru yg dok taip kt shoutbox aku..kdg jln2 blog org,nmpk org lain punye..mcm2 caralah nk BW nih..klu rajin,mmg masyuk woooo

18 comments:

Sidratul Muntaha said...

ko tak singagh lagi kot blog aku?!
hauhauhuaha
sengal tak aku?!
bluekk!

mama tisya said...

nanti singgah blog aku tgk gmbr makanan..aku p iceroom nilai:-p

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

laa..nape ni? da berubah wajah..tape bebs..slow cari yg sesweiii

bOnda said...

sabar..sabar..
da dapat lOm kupOn?
nanti ilang stress yer
;)

My Little Diary said...

salam ceria....
jgn sedih2 pasal blog tu..ok.

meh dtg jenguk kat sini pulak entry terbaru "wajib lulus"

[-suziey-] said...

aah nape bole jadi cenggini blog ko ni? xpela suci murni..ekkekk:p

ok bw la slowly ok..

Afne said...

ko jgn lupa bw ke rmh aku. (aku igt bw = babywearing td hehe)

h4ni3 said...

polos sungguh warnanya! hehehe
takpe.. japgi dah sihat betul2, pi cari design2 yg kalerful yer

Ciklinn said...

jgn lupo singgah umah ciklinn sekalik hehehe

Mama Zharfan said...

me tumpnag sedih tgk blog u dh jd suci mulus kudus ni heheh
selamat ber BW :)

lily azliyana @ mama zara said...

alahai..cmner leh ilang background asal tu agaknye kan..takpe..nanti ade mase leh touch balik yek Zety blog neh..sementara tu, keep on writing n blogwalking k..hehe

Nana said...

klw ckp psl be mmg sedey la wei...benci aku...

mama_umar_maryam said...

ayu..hhaha kantoi disitu..sori weh,xsompek nk cover sumer,jap g aku dtg ye..

eryn - aku pasan n3 tu kt fb,xsmpt2 wehh,apeke jauh benor smpi ke nilai,hahaha

rose- tulah,dah mcm blog putih susu je,hahaha

bonda-blom,esok kot..dpt nnt of kos ler buat n3 ;p

mama_umar_maryam said...

mylittlediary - ok dear,will terjah there!

suziey- suci kan?hik3..kasik clean sketlah,byk doce kot nih,hahahah

afne - aku rajin weh bw kt blog ko,bbwearing pon rajin,tp si maryam berat tulang lah,hahaha

h4ni3- baek dr, ubatnye tgu sehat je,pastu ligatla balik,hehehe

ciklinn- baek ciklinn,noted ;)

mamazharfan - hahaha,tulah, sign soh tuka design kott

lily- xtaulah lily,mmg musykil betul nih,kuar tulisan warning2 tu je..hmm,nmpknye kene stick kejaplah dgn design suci nih hehe

nana - jom nangis berjemaah,ha3

SyaNa said...

aku datang ni :-)

mama_umar_maryam said...

heheheh syana,klu ko xdtg lame dah aku majuk ;p

kakyong said...

buka td terkujap gak.. takut salah masuk bog.. hehehe...

xpe.. kakyong suka blog suci bersih... ;)

mama_umar_maryam said...

kakyong- saye lglah kak,siap jerit,OMG! hahahahaha