Thursday, October 28, 2010

hari Jumaat hari Gembira

slm wbr =) -> barulah ok senyum cenggini

idup nikan umpama roda,smlm sedey sket..arini bukanlah gembire yabedabedu sgt pon, tp atleast rase release sketlah..kenape hepy? igt x n3 aku 1 down 3 more to go tu?hehehe..macehlah korang sudi layan aku meneka bende alah tu..sebenanye tu assignments master aku sem nih..sumer writing paper..jadinye, arini tumbang 1 lagi = 2 down 1 1/ 2 more to go hahahaha..alhamdulillah ..

sure ramai menyopping nikan? errynn kemain lg jcard sales die,heheh..as for me,langkah xblh nk pjg sgt arini sbb kol 2.30 nnt ade meeting..mule2 igt nk g Ms Read warehouse sale kt Mines, tp mcm x smpt je..eh, klu pasni sape2 nk ajak dating ke lunch ke kt area JJ Equine or the Mines hon-hon la ye..insyaAllah ade jodoh buleh jumper,hihihhii

meh tepek sket sales yg sdg berlangsung :

1. hush puppies shoes
2. Ms Read
3. The First Few Years Strollers Sale
4. My Dear warehouse sale

bykkkk wehhhhh

sumber : http://www.shoppingnsales.com/

9 comments:

ciK mOt (",) said...

weii...ko keje mana...
aku baru nak ajak ko dating the mines ke...
aku selalu p sorangn2...bosan ahh...

Hezesuze said...

mmg ler skrg musim sale sana sini uols..tapi onkos nye xder..pastu lak manager akaun weols ada kt tganu huhu

Nana said...

TAU JE ORG DAH GAJI SANA SINI SALE HUH

CHeeSYaNa said...

sangat terpengaruh dgn sale itu sume.. tp, kene tahan.. minggu depan mau terbang ke jakarta n bandung.. huhuhu

mama_umar_maryam said...

izan - aku keje dlm TPM ni haa..apelagis,next time blh berduet g mines,hahaha

heze - aiseh,jauhhnye finance manager,hahaha

nana- tulah,aku kene jampi byk2 sblm bukak website sns tuh

dayana - hahahaaha,smpi sane sure keje ko asek tuko duit je nnt,hahaha

~ana~ said...

kena g tu zety, salah satu pun xpe..tu kan terapi diri..:)

mama tisya said...

aku br blk dr jlntar..borong tudung plak..ehhehehe

Mrs. Amien said...

hehe...tggal 1 je lagi assignment tu..besh2! =)

ala zeti..mana2 pon sale..kat sini lak tgh 50% off sbb nak dekat christmas ni.tapi takde mojo je nak perabih duit ni..hehehe(mcm le byk sangat duit tu)

Nia said...

Zety g shopping ke weekend ni? byk jugak yg buat sale sekrg ni kan. deepavali punya kot. hehe