Thursday, October 14, 2010

aku kene jahit (+_+)

slm wbr =)
klu sis suzie citer psl die mimpi antu pompuan kejar die, aku plak mimpi kene jahit mate! oh.no!!
kesahnye mlm td kitorg g azzahrah sbb nk bukak jahitan dagu Umar, as usual Umar drama mmg lelebih, belum usik apepon dah meraung,ade topeng gas yg sangkut kt tiang utk budak lelah/asma tupon die boleh jerit," Tak nak nih..tak nak pki..no..no.." heyyy, tu bukan utk Umarlah, drama king sungguh!
aku mmg betul2 ngadap dan pegang Umar time nurse nk bukak jahitan die, seb baek kejap je, x byk pon, 3 jahitan tapi,ishk..senak napas jugakle aku tgk..pastu dahla rmi org, balik umah dah nk kol 12 malam,ngantuk gilerr..pas smyg trus aku zzzzzz..
sekali mimpi kene jahit kt mate plak tu, pastu yg tukang jahitnye kwn skolah aku,name die zaza,heheh..lawak btol,camne zaza blh masuk dlm mimpi aku ni haa..die bkn doktor pon, pakar kecantikan pon bukan! aku siap nangis2 teresak2, kwn aku siap ckp, "sikit lagi zety..tahan..ko nk cantek kan?" hahahahaha, whatt? nk cantek? aku buat plastic surgery ke hape nih? tah ape2 mimpi aku..see..smpi terbwk2 dlm mimpi lah aku nih, tulah dok ngadap bukak jahitan td..plus mayb i was damn tired .....

14 comments:

~ana~ said...

adoi la...siap masuk mimpi la plak...heh3x...

Hezesuze said...

sah2 ler mimpu tu xde makne langsung uols....hehehehe

Mama Zharfan said...

better dari mimpi kena kejar hantu hehehhe

mama_umar_maryam said...

ana - thats y terbwk2,tp ni kene jahit sbb nk cantek,kah3

sis heze - hahaha,klulah btol saye cantekkan mate tuh,tp scarylah

sis suzie- adoi,klu mimpi kene kejar antu blh mengah bwk ke sedar tau,byk kali gak mimpi antu nih,eeeiii

e.l.i.z.@ said...

alamak..umar kena jahit?
sat sat nk korek balik entri lama

Em's Family said...

ni ape kes semua orang mimpi pelik2 ni.. anyway, hows umar??

DaiADellas said...

kelaka la akak nie..:)

mama_umar_maryam said...

eliz - haa,cpt track balik n3 umar kene jahit,hehehe

mira - umar ok dah,tiap kali lalu azzahrah tu mmg die taulah doc die kt situ,hehehe

dayah - kelaka ekk ;p, camne kak zaza blh jd surgeon daaa

Nurul 'Ain Mohd Amin said...

hahaha...x pasal2 kak zaza jadi mangse!sabar je la...

SyidaGorjes said...

nak cantik punya pasal, sampai termimpi-mimpi?sampai kene jahit tu mesti major reconstruction kan?hheheheh

b.O.n.d.a said...

paling tak tahan ayat "sikit lagi zety..tahan..kO nk cantek kan?" tu..
hehehe..
sangat scary wOO..
cam scary muvi

[-suziey-] said...

sabo jek..buat saspeng jek tajuk:p

Akma Azlin said...

Ishk, sampai kene jahit dagu. Ya Allah.

Farra Dhelina said...

adeii..sy mimpi dpt baby!!! huahuahuahuaaaaa