Sunday, October 17, 2010

Baru ingat nk jumpe ultraman betul =(

aisehh..aku terlepas pandanglah..aritu dah tgk kt website the mines ade promo ultraman mebius dtg on stage .. mmg terujalah dan igt nk bwk si otomen kosmos tu 'gathering' lah ..naseb baek x mention ape2 pon kt otomen kosmos yg 'kwn' die nk dtg sini dan blh jmpe live..sekali mlm td dok surfing2 net tgk promo lg sekali-pap! tepok dahi..weekend semalamlah.. =(( sorry Umar..nnt klu ade mane2 ultraman nk dtg Msia mama carik lg k..


sori otomen kosmos, kwn mu mebius dah blk jepun dah smlm =(

p/s: ade sape2 pegi or tau ttg promo ultraman ni dtg ke the mines?

13 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

tak tau plak ade ultramen nak dtg mesia..lenkali klu ade, nk bwk Zara jugakla..die pon peminat no 1 ultaman kosmos..(zmn die, kosmos tgh glemer so kosmos jek die kenal..sume jenis ultramen pon die panggil 'momos'..hehehehe)

~ana~ said...

lor..bc blog zt, br tau 'memen' nak dtg mines..hu3x...kalau x bleh bw ajmal..dia pun layan 'memen' nih..siap ada bj sekali dgn topeng tuh..hu3x..

mama_umar_maryam said...

hehe,dah agak dah mesti mama-mama ultraman ni akan reply ;)..tulah,baru igt nk ltk n3 kt blog nk igtkan korg ttg tarikh penting nih,tp terlepas daaaaa

mama tisya said...

peminat otomen btul ye si umar..aku ada lalu mines sabtu tp lalu je tk msk dlm...heheh

Nia said...

laa,..sian umar tak sempat tengok otomen. takpe la, nanti next time mungkin ada lagi tu.

Akma Azlin said...

aku tekezut tengok patung ultraman ni. yelah, aku kan anak pompuan

Hezesuze said...

anak2 weols hari2 layan otoman cosmos nie...fening weols dibuatnye heheh

mama_umar_maryam said...

eryn- klu ko masuk con4m ko dh buat n3 otomen kan ;)

nia - tulah,kenela tgu lg otomen nk dtg msia lg

alin- hahaha,ko jgn lin,kang azalea tibe2 suke otomen gak kang

kak heze- tulah,ari2 youtube otomen,poning..

ibu emir said...

i tak tau, tapi yang i tau minggu depan dekat the mines ade Warehouse clearance Ms. Read hahah.. :)

mama_umar_maryam said...

alamak.ye ke..i suke ms read!heheheh,kene g sane lah ye

rafiqaheliza said...

Hi! Dok bloghop terjumpa your blog ni..
Ada ultraman mebius dtg mesia ke? Mak aii! kalaulah saya tau pasti dah bwk my boys gi tgk. Diaorg mmg tgh hantu ultraman mebius and the 8 brothers..

[-suziey-] said...

erkkk aku mmg xtau n xpnh amik tau..haha..aku mmg klu bole xkasi aQeel tgk cite2 jenis lawan ni..hahaha anti keganasan sket:p

wei..ko dok mana? kot2 aku lalu bole terjah..haahha

mama_umar_maryam said...

rafiqa- welkam2..keep n touch k,wahh hebat tu 8 brothers sekali hah..heheh

suziey- kitorg ni ade citer sebenanrnye ttg otomen nih,nntlah aku buat n3,heheh
aku dok Bangi, keje kt bukit jalil,jom ah jimba2..