Thursday, October 28, 2010

i feel bad ..x dapat tiket .. dan...

slm wbr =] ->senyum x ikhlas

just a short update..tgk tajuk pon dah tau, ye..not eligible for the PGA ticket..only 10 ppls yg dpt based on 1st come basis,aku orang yg ke 16 kot..sorila yang,igtkan nk buat tiket tu as a gift utk awak..nmpknye xde rezekilah..

dan..arini aku ade 2 paper nk kene buat dan kene siapkan..penat..penat otak..penat hati..

ok,semoga jumaat esok hari yg ceriaaaaaa

11 comments:

Sidratul Muntaha said...

xder rezeki nmpknya.
aihh

mama_umar_maryam said...

tula yu,penat berpuuuhh kiri kanan,hehehe

ummiKA said...

hehehhe suka tgk golf ek?

Mama Zharfan said...

oo tak dpt ke..tak de rezeki lah tu
moga2 esok lebih ceria :)

[-suziey-] said...

aisey termiss ketapi..emm xde rezeki namanya tu...xpela sabr ok..

CHeeSYaNa said...

takde rezeki.. die tak kasik ko bertungkus lumus ngan umar n maryam sorang2 kat umah..

lia said...

mungkin ada benda lebey menarik korg ley buat, sekali dgn apai ker kan... dat y x dpt tu...

Hezesuze said...

oh xde rezeki disitu...redha jeler

lily azliyana @ mama zara said...

takpelah..dah takde rezeki kan..insyaAllah, ade rezki nanti leh bagi hadiah lain yg lebih spesel utk en hubby..=)

~ana~ said...

xpela..xde rezeki kat sini, mungkin pasni ada rezeki kat lain plak...:)

mama_umar_maryam said...

thanx korang, ayat terbaik ko bagi dayana,hehehehe,sekali rupenye apai ade beli tiket x?haaaaa..mmg nk keneee