Wednesday, October 20, 2010

sedang merancang..on planning...

slm wbr =)

byk cara nk elak dari fikiran kusut masai nih..antaranya ialah berangan2 dan buat listing..aku mmg suke berangan..rasenye dlm blog aku nih ntah bape byk entry berangan aku..nk g melanconglah, nk cutilah, nk beli itulah inilah..so, yg plg latest ialah aku sedang merancang-rancang DOUBLE BASH BDAY PARTY..heheheh..nape double? actually it can b triple yah..bln 12 ni, bday Maryam yg ke 1 tahun 4hb..Umar's is on 5th..papanye on 8th..haaa..jadik skg tgh dok nk kelek2 goodie bag lah, bannerlah -->perlu ke ek? ermm..foods..khemah,meja kusi sumer..

kenape nk beria kalini? yelah..mase 1st bday Umar,kitorg buatla majlis..wpon xbesar2an..tp dek kerana family ramai maka nmpk mcm beso jugak majlisnye..siap buat 2x utk panggil kwn2 plak..pastu Umar 2 tahun,xdpt buat party sbb aku terberanakkan Maryam..jadi, jenuh dah ngumpul keinginan nih insyaAllah klu xde aral melintang,blhla buat majlis kecil2an utk anak2ku..

ni ade sikit gambar mase bday umar setahun dulu..huhu..byk kt fb aku

the 'banner'


the goodies


the adiahsss


ok anak2ku sayang..insyaAllah ade rezki lebih..mama n papa akan buatlah ye..pd kwn2 yg tgh membace nih..kot2 ade yg sudi nk dtg nnt jemputlah..aku buat kecil2an je,hehehe..

p/s: mase bday umar 1 tahun ni ade 2 blogger aka kwn maya aku jemput,mereka ialah errynn aka mamatisya dan atie ibu aisyah ;)..

14 comments:

☆ciK mOt☆ said...

tak kira la ko nak kata apa...
sila jemput aku ek...
hahaha...

Mrs. Amien said...

nak g gak!!!!!

ieda said...

eppy bday in advance buat bday boyyy :))

mama tisya said...

kalo ko wt kali ni bkn 2 je blogger dtg ..sure rmi blogger nk dtg..slamat berangan..tkpe berangan byk2 mn tau leh sangkut dlm byk2 tu..ye tk??

Wawa~* said...

whhh...sronok la umar n maryam...
hrp dimurahkan rezeki akak skluarga :D

ibu_Arifa said...

hui..meriahnyer..dapat jumpa geng blogger pulak tu. bestnyer.

lily azliyana @ mama zara said...

bestnye planning for double bash!!!hehehe..kite plak terikut eksited nih..aritu plan nk ikut mcm Zety..nk bagi Zara adek bulan april gak so leh sama bulan bday ngan kakak n papa die..tup2, terawal sebulan plak 'jadiknye'..kekekekeke

nway, kali ni jgn lupe jemput kwn2 blogger ramai sket tau..hahahha

Nana said...

aku xpenah lg wat bday party besar2 utk damia tingin nk wat heheh nanti2 la

dbalkis said...

jgn lupe kawan sepengajian ko nie eh..

~ana~ said...

x salah merancang..
merancang dulu br senang sikit nak jd kenyataan..:)

Nia said...

seronok kan kalau buat birthday utk anak2 ni? kalau ada rezeki lebih, Zety buat la. kenangan utk anak2 kan.

mama_umar_maryam said...

heheheh korang..doa2kanla ye kami blhla buat mjls kesyukuran sket..xdpt besar,sederhana pon jdler..insyaAllah kami jemput,sape nk dtg tu btaula ye...

[-suziey-] said...

oit jng lupe jmpt aku !!

mama_umar_maryam said...

insyaAllah ;)