Thursday, October 21, 2010

Nk kelihatan kurus? jom pakai nih..



wohoho..1stly aku bkn menjual lah ye (tp klu dpt jd penjual pon ape slhnye kan)..aku dgr bende alah spanx spanx ni agak lame dah,tp mule2 dgr tu mcm buat2 sombong aaa..dekkk aje...dlm hati tu mcm kate,alah..xper..nnt2 aku dietlah..tapiii..nmpknye pipi aku ni mcm makin keras dan pejal je..tu baru pipi...blm yg lain2..haaaa...maka aku decide utk order spanx ni thru kwn fb name die fad aka elmeera boutiqe nk tnye ape2 just add die kt fb ye..jgn tanye aku sbb aku pon baru 1st time nk beli nih..kembang kuncup idung xsabo nk pki dan rase sendiri..rata2 komen aku bace mmg memberangsangkan lah..klu beyonce gebu tu pon pki spanx,apetah lg aku,kah10x!

bkn xblh nk kontrol mkn, or pose ker..or kawal diri mcm mase pantang bersalin, tp aku xcaye lah kt diri aku nih..maka, kenela atleast usehe sesuatukan..atleast ;)..ok,for more info blhla browse website spanx nih ye..http://www.spanx.com/home/index.jsp

11 comments:

Mama Zharfan said...

ingatkan beautiful tadi..mahal kan beatiful tu..harga rm2k

lily azliyana @ mama zara said...

wah..bestla klu mmg berkesan utk menguruskan badan..hehehe..leh cube pas pantang bersalin nnti (tgk dl berkesan ke tak utk zety..hehehe)..pas pntang kena berusaha keras nk kurus sbb nak bagi sepadan balik ngan en puree..kekekeke

Wawa~* said...

all d best mama~ pasni msti makin langsing.. cik beyonce pn msti kalah, hehe.. me pun dh nak brat badan ni... suar da ketat... uwaaa.. hehehe ;p

muchas luvas, wawa~* secretwhisper.net

SyaNa said...

fyi kawan2 kt atas, spanx ni bkn utk kurus secra permenant tau
dia ala2 "sorok lemak" kejap
jgn plak da beli pakai, pastu xkurus kang ade plak salahkan penjual

still kena diet kan

*zet, ko jgn tak tau, mama aku pn beli tau..hahahaa pasni makcik tu bergetah koooo..hahhaa

[-suziey-] said...

hahahaha ko pn sama je mcm aku..tgh mendietkan diri..tp nk pakai spanx ni .adeiiii seksa wei..huhu tu yg lama2 buat aku mls tu..hahahah

pstt..esok aku g area ekuinne (eh btl ke eja ni) ala kt jusco tu..dekat ke ngn umah ko? eh mcm nk serbu je bunyinya kan..hahaha..ala bkn ape klu dekat bole l beramas mesra ngn ko..hehe..tu pn klu ko freee :)

~ana~ said...

ingat kan zt menjual premium beautiful..heh3x..

mama_umar_maryam said...

aah sis,premium beautiful tu mmg beautiful rege die,hehehe

lily - haaa,bagus2,zt aritu beli yg bengkung zap on,ok jugak..ni spanx mama utk preggie pon ade lily,tgklah

wawa-akak nk kalahkan jessica alba nih!hahahahah

syana - tq for reminding me that,ye..sorok lemak..hrp2 blhla kontrol napsu mkn sket kan..hahaha,wah,pasni mama ko mcm beyonce nih,makcik!!!lebiuu!!!hahah

suziey - ko dh ade spanx ni ye? aku baru nk merase ni,hrp2la dpt bantu sikit2,laaa..jj equinne tu dkt dgn tmpt keje aku weh,roger2 cpt!ko lunch situ ke?

ana - hehehe,xlah ana..tlg pomot spanx je ;)

Jijahh @ f.k said...

heheh ok la kan .. mana tau nak pakai kebatat kat opis tu .. nampak montok gitu .... tapi tu aaa .. kalo pakai suar macam ni bila nak jumpe Dr. tan ... huu ..

[-suziey-] said...

bknla wei..bkn lunch kt situ..esok..sabtu..aku ade jmputan kt area situ..tu yg nk tau dekat ke ngn umah ko..ape2 roger tru sms la..leceh btl tru blog ni..ko ade ke no aku? amik ni..0123485280

Nia said...

eh,..ala2 girdle la kan. wah,..slim gitu!

Nia said...
This comment has been removed by the author.