Saturday, October 9, 2010

Masuk majalah lah =)

slm wbr =)

neither me nor my kids yg masuk majalah pon, las week beli mag women weekly tu sbb boring2 sambil tgu next lecture (lect lain revise notes aku bace mag ;p)..dok selak2 page tibe2 ternmpk 1 page ni ttg baby2 yg penah join contest dan menang dlm mag WM nilah,aku perasan sorg baby nih, mcm penah kulihat..tp dimana yaa...heheheh, ooh, rupenye little ariff anak slh sorg kwn bloggerku iaitu suzie..x kenal lg? alah..yg slalu mng contest dan lady luck die mmg slalu ada ong tuu...heheheh..rasanye member2 blog aku nih rmi yg kenal, klu baru nk kenal klik2 lah bloglink suzie k ;)

cutekan ariff? so he deserved 2 b among the winners lah..aku lak mmg slalu berangan nk anta any contest yg melibatkan gamba anak2 nih..tp as i said berangan je lebih, nk beli setem pon maleh,huhu..who knows,mayb one day terkuar jugak dlm mag kan..menang 1 juta ke,ehh..klu menang 1 juta xmo kuar mag nnt penyangak carik! u know what..aku penah anta 1 contest thru mag Rapi kot..sekali menang 2nd place dpt dinner for 2 kt hotel apetah xigt kt kl,hik3...
ok sis suzie, this n3 spesel utk tatapanmu yg nun jauh di nott, klu nk pesan beli mag ni simpan pun buleh,heheheh

6 comments:

Em's Family said...

yaaa the lady luck!! i pun suke gambar tu.. nampak memang ceria

mama tisya said...

suzie mmg biasa ank die msk majalah

**bj kwn aku yg mn satu sama ngan ko

mama zharfan said...

tq zety!! me nak amik pic ni letak kat my blog yer :) tlg simpan page tu yer...sbb me memang ada satu folder khas kat umah kat msia utk semua pics anak2 i yg masuk mags (dh ada 3 folder :)--psstt : nak kirim apa2 tak from notts hehehe

ibu_Arifa said...

seronoknyer baca citer anak kawan2 masuk majalah nie.. saya pun sama lah..teringin tp bab2 nak hantar tu liat sikit..hihihi

Hezesuze said...

apalaie uols buat ler contest...4sure weols join punya huhu

mama_umar_maryam said...

betul mira,cute sgt ariff senyum cenggitu jd ladybird

eryn- yg tanah putih,bunge ade bulat2 kaler purple pastu kaki baju die ade bunge2 ijau..kwn ko tu mcm paling besar lah kt dlm gamba tu

ur welcome sis,3 folder tuh!ayohh..don worry zety xpnh lg delete mane2 n3,hik3,nk suruh pos kan page tu pon buleh,heheheh,kirim ape2?haishh jgn ditanyeeeee ;p

yer ibu arifa,bab nk tepek setem,gunting borang,g pjbt pos mmg memerlukan kekuatan dalaman,hahahah

sis heze,nnt insyaAllah nk buat contest lg sooooonnnn,join tau ;p