Tuesday, October 26, 2010

harap dapatlah tiket tuuu..

slm wbr =)

mode : bz sebenanye..hehehe

tadi baru cek internal emel nih..dr HR aku..bukan warning letter aaaa..offer free pass ticket utk tgk PGA (Golf) kt Mines start dari 28-31 oct nih..and the ticket is FOC for the 4 days! sape tak nak wehhhh..walaupon bukan lah aku yg nk p tgk orang main golf tu, tp sebenanye lebih kepada aku nak bagi kt hubby terchenta ku encik apai..huhu..doa2la dpt yek..sbb utk staff diorg ade reserve 1 tiket utk 1 staff, tapi very2 limited..1st come basis =(..klu ade rezki dapatlah aku bagi apai tgk tournament tu dan kitorg anak beranak tertonggok kt umah je..as a gift of loved,cewahhhh
and actually aku mntk tlg colleague aku utk request 1 lg tiket, maknenye klulah dapat i'll get 2 ticket !! nk tau rege die?? heheheh..2 ticket tu worth RM 860..tepok dahi sampai lebam la klu aku saje2 nk belikan,hahahahahhahahahaha..

ok , klu dpt betul2 aku updet ye,doakan tau korang ;)

7 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

en somi den tak tegar golf
dia penggemar tegar sukan badminton n ping pong...

momguess said...

puh kiri
puh kanan
dapat lah ko wahai si ticket
aku dh manderam dah

Sidratul Muntaha said...

amin.
fuh fuh fuh!

mama_umar_maryam said...

heheh,nmpknye bayang2 xdapat tiket tu lebih menyerlah =(

firahadifa said...

owhhhh sungguh mahal tiket nyerrr... ok aku pon nk doa gak gam kak ina..

puhhhh puhhhh!

h4ni3 said...

rm860????
umangg aihhh

~ana~ said...

camna? dpt ke x?