Monday, October 4, 2010

Justin Bieber sebenarnye orang tua??



sape minat justin bieber nih? aku dulu mule2 dgr lagu Baby tu mati2 igt pompuan nyanyi,sekali budak nih rupenyee..yg kelakanye pagi td mase dlm klas ade sorg student aku btau psl Justin Bieber ni sebenanya umo die 51 tahun, kitorg 1 kelas bantai gelak..cpt benor percaye citer karut marut nih, mcm2 citer org blh create kan?

bygkan klu betul2 lah mamat ni umo 51 tahun, aiseh..x terkehel lutut nk nari lagu Baby tuh ?

8 comments:

SyaNa said...

nape kuar cerita gitu ek??
ttibe aku nmpk dia mcm org tua yg nampak mude.

HaNiE said...

hahaha the best gossip ever... tapi aku pon tetibe membayangkan dia sbg org tua yg menjadi mude, haihhh

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

pas zety kabor camtu..mmg rsa cam tua je tgk gambor dia tuh..sbb dah beruban..wakakakkaka padahal mmg kaler dia gitu..uhuk!

h4ni3 said...

agaknya dia nak kata, bapak justin ni yg umo 51 kot??
hehe
kalau betul dia yg 51, syiokk bebeno lerr.. awet muda ler katakan

Hezesuze said...

ishh weols pun ingat dulu yg nyanyi lagu baby2 tu ggirl..ujung2 boy lak..tapi mmg weols suke lagu tu huhu

Em's Family said...

itulah budak lagi mamat ni, kesian betul mase dia kene campak ngan botol air mase buat show..

catsenses said...

palsu --> berita oleh ONN (bukan CNN). Onion News Network (ONN) menyindir sejumlah berita tempatan dan international. Peranan Onion seolah-olah media sebenar.Ditubuhkan pada tahun 1988 dan pada April 2009, Onion mendapat penghargaan Peabody Award sebagai media paling kuat menyindir. Jangan mudah tertipu! Mungkin berita gini sesuai utk org kita yg mudah percaya apa2

IntaNBerliaN said...

hahaa mcm klakar pulak ckp umo 51 thn.. hihii