Friday, December 31, 2010

Permulaan 2011 , semoga lebih barakah ;)

assalamualaikum wbr =)

fuhh, cantek btol date arini 1.1.11 sape2 yg suke no 1 atau 11 sure rase 'ong' je arini ;)
apepon nk wish selamat tahun baru 2011 kt sumer..ade gak yg aku bc wishlist/azam/barang nk shopping utk tahun 2011 ni..aku doakan semoga termakbul & berjalan dengan lancar..amin..

as for me, azam tahun 2010 yg dh setel antaranya ialah ;

nak tingkatkan amalan diri kepadaNya ~ ni azam spjg idup insyaAllah..
1. Tuka tmpt keje baru,gaji baru yg lebih sket done
2. abiskan courses master done
3. aqiqah Umar, Maryam, double bday party done
4. upgrade knowledge diri,attend seminar,wokshop etc. half done sbb mane penah cukup kan ;)?

4. ade saving lbh sket - on d wayyy masuk ke azam 2011
5. jalan-jalan luar negeri - on d wayyyy masuk azam 2011
6. grad master
7. to b continued...hehehehe..so far aku punye azam yg aku rase realistik dan agak2 70% blh achieve berani letak lah..tapi, sapekate xblh letak yg mcm xbaper nk logik seperti;

- nak jadi lebih kaya, nk earn $ 5k keatas
- nak g melancong ke UK atau US atau Ausi
- nak veranak lagi??? hahahahahaa woo woo..tu azam 2012 kot..

every small thing starts with a dream..so, never stop dreaming kay korang! all d best & semoga Allah melindungi kita semua , same2lah kite tingkatkan lg amalan kite ye..selamat beramal~ sambil picit idung ala2 sengau prof izi gituuu ;p

jom cuci2 mate DI tahun baru dgn budak2 comot tapi comel di mateku ;)















GAMBAR PALING LAWAK BUDAK BERDUA NIH!




10 comments:

h4ni3 said...

semoga tercapai segala azam yg masuk ke 2011 tu

Happy New Year sis!

Farra Dhelina said...

hpy nu yr..waw kelasss azam akk! :)

mama_umar_maryam said...

2u2 doc!

farra - bc azam yg mane nih?hahaha..jgn bace yg separa logik tu ;p

ummiaqeef said...

semoga azam 2011 akan tercapai..InsyaAllah.. ;P

mama_umar_maryam said...

tq ummiaqeef ;)..amin..

Mama Zharfan said...

happy new year utk zeti & family ;) moga tercapai segala azam..amiin

bOnda said...

zet, azam yg last tu kena stat tahun 2011 maaaaa...then produce 2012..
nguah nguah nguah..

selamat tahun baru zetty ;)

Nana said...

hahhaha lawak gile seh muke maryam kena cekik ngan umar

mama_umar_maryam said...

tq mz,eppy new yerr 2u2!! suke bc bape kali mng GA hahahaha

bonda - baik!bln 12 2011!hahaha

nana - tulah,mmg clown si maryam nih ;D

Em's Family said...

comel dimataku jugak cewah..

at least ur wish in 2010 banyak jugak la boleh ade garisan panjang tu dah..

happy new year