Thursday, December 30, 2010

setelah 2 tahun 5 bulan..

assalamualaikum wbr =)

ni nak ngaku nih..dulu mase bercinte, kuar je movie baru yg best, bedesup kitorg g tgk kt OU tu haa..kdg2 ramai2..kdg2 berdua je..campor 1 sbb setan pon ade,hahahaha

kini setelah berumahtangge dan beranak 2..xtvt wayang kitorg agak terbantut..dulu mase umo Umar 5 bulan, ade jugaklah kitorg dating ber2 tgk wayang 3D tu haa..anta Umar kt umah mak aku, kitorg joli katak ;p..sekarang ni dah tambah 1 lg 'henbeg' iaitu Maryam maka keadaan semakin sukar, hahahaha..

semalam, setelah hampir genap 2 tahun 5 bulan x tgk wayang berdua..dengan menggunakan akal fikiran yg bernas, anak2 sumer setel anta kt atok & bbsitter, kitorg pon kembali berdating dan berjaya tgk wayang berdua..kalini setan dah xde sbb dah halalan toyyiban, cume dlm wayang tu mayb bykla askar2 setan tgh carik jalan >;p..

nak tau movie ape kitorg tgk?? ni haa..



oklah movie nih..mmg ramai family yg tgk..aku bagi 3.5 bintang ;)..selamat bercuti jumaat sumer!!!!

6 comments:

mama tisya said...

wah ko berdesup ke ou aku berdesup ke klcc...hehehe kenangan zaman bercinta asal citer br je nk tgk..sbr je la kn tp yela zaman dh berubah bila dh ada ank2 tp sesekali dating berdua best kn

Nana said...

heheh
ko setelah 2thn 5 bulan kan
ak setelah 2 tahun 8 bulan baru dpt g tgk wayang berdua
bese skang ni klw tgk wyg mmg angkut je damia sekali, sebab dia jenis xde kerenah bole la bawa

tiefazatie said...

wah...dating yaa..hihi..kelako kan cte nie..haha..ifa ketawa je nie..haha

mama_umar_maryam said...

eryn - woahh..klcc tu pon lubok tu wehh,hahahaha

nana - damia hebat weh, dlm wyg blh tdo nyenyak tuu ;p

iefa - dating leeee..sonokkan dating nih ;p

e.l.i.z.@ said...

aku igt kan 2thn 5 bln ni umo anak ko ke apa ke hihihi sekali umo wayang :P

lama tu wehh..tp ok la, at least skang dh dapat tgk hihihi

mmg kelakar ke cite ni?

mama_umar_maryam said...

bolehla eliz, otak xpikir sgtlah..hahahaha