Sunday, December 26, 2010

TaHNiaH Malaysiaaaaa


assalamualaikum wbr =)

dah lame x rase camni..perasaan bangge berkobar2..before ni aku mmg xamik tau pon psl bola esp team Malaysia nih..ntah sape name penyerang ke goalkeeper ke..yg aku tau kembar encem tu jelah,hahahaha..

malam ni, akhirnya Malaysia membelasah, mempelangkung, merobohkan team indon 3 - 0 !!!! tahniah Malaysia , kami sgt2 bangga dgn team Malaysia!! semoga nnt kt stadium jakarta, Malaysia mampu melakar sejarah..agaknye kalau menang blh dpt cuti tak ;) ??

mesti korang pon banggekan? gembire sunggoh!!! hmm...cume hrp2 xdela kejadian dasyat kt stadium tu after game..

9 comments:

bOnda said...

aku pun sama rasa bangga babe!
padahal tak tengOk sangat
tapi bila dengar suara sOrakan kat kedai mamak berdekatan, tukar cenel..
tapi mantap2 aaa rembatan gOl tu
gegege

* penyOkOng indOn pulang awal sehhh ;p

mummy_ayu said...

TAHNIAH!!! hrp Malaysia menang jugak rabu nie..
ayu tak tgk pun mula2....bila dah 1kosong baru layan..so rabu nie..kena la layan jugak...
(tak minat sgt tgk bola..sesekali je layan)

Nana said...

wat petama kali dalam seumur idop mlm td aku tgk bola kt kedai ahahah
tak sengaja sebenarnya..nk g makan tak tau lak ada final mlm tadi...
meriah gile..sekali golll nk runtuh kedai makan hahah

SyaNa said...

terer la plak kan team malaysia ni
hahhaaa
mula tu malas nk tgk
sekali da gol 1 teros teruja

~ana~ said...

harap2 rabu ni, malaysia menang gak kan...:)..kita ni dah lama x tgk bola team malaysia main...hu3x..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cayalah mesia..
terkezut asben jerittt gooool mlm tadi, sib baik ai tak gol terus!!
pg tadi pn konfius kije ke tak, sbb dorang ckp cuti kalo mesia menang..

mama_umar_maryam said...

bonda - pulang awal xper, jgn buat kacau sudahhh..

nana - tu baru kt ekdai mkn, klu kt stadium pekak trus tinge,hahaha

mummyayu - mate tu takut2 je nk tgk..tp dah sume ngadap terpaksela tgk jugak,seb bek mng

syana - itulah..mcm dpt smgt padi ape je kan?

ana - klu mng con4m msia dpt cuti pree wehh

leily - hahaha, tgu rabu nih,klu mng yehuuuuuuu

kakyong said...

tak reti layan bola.. apa2 pun harap depa menang...

mama_umar_maryam said...

dah monang pon kakyonggggg..hahahaa