Wednesday, December 8, 2010

Nak kene tipu ke ni atau betul-betul?

assalamualaikum wbr =)

seriously mood aku dah ke laut ..laut mane xtau..tp mmg dah ke laut..mane taknye..sejak keje tmpt baru nih, aku blm lg amik cuti...keje mcm bertimpa2..bunyik alarm bgn pagi je aku tutup balik jam tu..rasenye sumer org cenggitu kecuali budak skolah yg tgh cuti! huhu..

oklah..nk menaikkan mood ni aku nk citer ttg bakal percutian kami berkeluarga..haaa..nape xgune perkataan sekeluarga? kenape ber? sbb lebih dari 1 family laaa..cuti ramai2..as usual..acara tahunan..kalini destinasi x jauh..just stay kt Ancasa PD..tahun lepas dahla x join cuti2 ke Sabah..tahun ni kt sebelah negeri aje ;p

aku perasankan tahun ni family aku just cuti2 yg dekat2 ajelah..melaka..cameron..PD..PD..PD lagi..hahahaha..xkesahlaaaaa..asalkan blh rileks.. ok, enjoy dulu gambar2 kt website..nnt dah smpi sane aku amik gamba betol2 ;D


eh..ade satu lagi citer..sape pegi Expo Parenting kt midvalley aritu? ade x korang isi lucky draw form? aku ade..dah budak2 promoter tu dok sogok2 kan..so aku isi jelah..pastu dlm mgu lepas aku dpt call yg aku among 20 lucky person yg menang voucher 2 hari 1 malam ..pastu die soh collect kt hotel Palace kt mines tu..aku dok soal siasat dan siap ugut2 lagi..sbb aku btau die,makesure aku xkene amik pakej ape2..or byr ape2 kt diorg..klu tak..c u in court! haaaa..bkn excited siap mcm nk marah lagi..pastu budak yg kol aku tu cakap..x byr ape2 kak..akak menang lucky draw..xde byr ape..hmm..xtaula nk caye ke x..klu takat hotel palace tu dekat jelah dgn TPM ni haa..blhla singgah jap nk amik voucher..tapi kalau tipu aku,siap...mmg aku bahasakan kt situ jugak! so, what say uols??




16 comments:

[-suziey-] said...

hati2 la..aku dpt gk vochure ni..tp aku terpengaruh sket ngn dia..so aku teramik la pakaej helath sanctuary dia tu..pastu balik umah baru tersedar dr lamunan..buatpe aku amik..membazir..then nk cancel..mcm2 hal yg jadi..tu yg kuar n3 aku story pasal aku fight minta balik deposit tu..hehe..seb bek xsmpai naik court..aku dh serik..xhingin la amik vochire2 free ni..

SyaNa said...

hhehee aku pn cuak kalo org call btau aku menang ke ape
siap suh amik hadiah kt opis dorg ke

kalo btol menang, pos je la hadiah tu

Sidratul Muntaha said...

oo
sam aritu ade jugak dpt
tpi maleh pergi even budak2 tu tepon byk kali suh dtg
maleh weih layan
sbb motip suh dtg berdua
biel tak dpt hasut yg laki pmpuan mesti kena hasut punya
aku dgn sam dah pernh terkena sekali tpi takdelah bayo duit ke ape n bile ade mcm ni trus tak layan..
maleh..

Fid said...

dah berkali2 dapat call suruh pergi itu hotel istana kuda keemasan haha tapi tak pernah gi malas nak layan takkan senang2 je dapat itu ini
ada semut dalam mi ada udang belakang batu hahahahha

firahadifa said...

jgn percaya babe , nothing is free in this world...

ko kena tahan dgr ceramah diorang ..

mama_umar_maryam said...

aisehh..mmg sumer ckp camtu..nmpknye..xyah g lah cenggini,hehehe..tq uols..

Hezesuze said...

oh weols selalu dapat call dari hotel golden horses nie...seyesly mmg betul dowang akan bagi voucher tapi uols kene amik pakej or join club dowang kot...so kene kluarkan duit baru dapat voucher tu...

ada my frenz yg dah kene...tu kira tektik dowang tuk tarik kastemer...voucher tu mmg wujud dengan syarat uols join baru dpt voucher huhu

mama_umar_maryam said...

owhhh..tq ahkak..maknenye mcm nk masuk trap la nih..xpelah..klu org berduit tu xkesahla kan nk join mmbership ke hape..ini..cukup2 mkn je haa...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

adeh..sy mmg tak suker betul ngan dpt2 benda free ni sbb dah sah2 nak kelentong aje kejeeee...rimeh

memule free..pehtu kene bayor itu ini. giler

~ana~ said...

ana pun dah malas nak layan kalau org bg voucher bermalam 2D1N kat mn2 hotel skrg ni. dulu dah bnyk kali kena ok. tension!

kakyong said...

huhu.. mcm2 taktik depa nak melakukan hotel & nak 'curi' duit kita ya.,,

h4ni3 said...

hotel lain.. mungkin leh caye sket
tapi hotel yg satu ni.. kena hati2 sket..
sama la.. slalu dpt call drp diorg.. nak promo itu ini.. mcm terdesak sungguh

lily azliyana @ mama zara said...

bestnye kalau btol2 free kan voucher tuh..mklumlah, hotel besar tuh..klu tak ia2 manelah nk dok sane suka2 kan..hehehehe

nway, slamat bercuti utk zety jugak..tk kirelah dekat ke jauh, paling berharga bile dpt berkumpul buat aktiviti berkeluarga kan..=D

Nia said...

kekadang risau tau Zety, bila kita dah ade kat situ, diaorg ni sgt pandai nak pengaruh kita beli itu ini. i yg perasan diri ni sgt tegar pun, pernah terkena jugak. Zety hati2 ya.

az rina a.k.a jaijina said...

hati²..tu dia nak ayat je tu kot? memula cakap delam tepon tak yah baya pape..sekali pegi, kene bayo yuran itulah, bil inilah..

mama_umar_maryam said...

ana,kakyong,rose,nia,lily,hani4,azrina - tq 4 ur opinion..setelah amik kire logik akal..maka dengan ini..aku x pegi,hahahah