Monday, December 27, 2010

Sapa suke cekedis nih??



memang x elok dimakan selaluu...tapiii..sesekali layan cekedis nih, rebut2 plak dgn kwn ke..dgn hubby ke..mmg best!!!

antara chezel dgn super ring korang suke yang mane?




31 comments:

ciK mOt ©™ said...

aku suka makan weii...tapi anak2 aku tak kasi la...banyak tul perisa dan pewarna...tak elok tuk kesihatan budak...hehehe...

mama tisya said...

bdk2 mmg suka,mak pak bdk pn suka...aku suka chezel lg

mama_umar_maryam said...

izan - samelah..anak2 mkn sikit je ,aku abiskan ;p

eryn - oo chezel ye..

My Little Diary said...

salam

suke ni... sedap.. huhu

mama_umar_maryam said...

heheh..samelah kite ;)

Nana said...

hahah sama je..aku & amrul suka super ring
da abes mkn abes oren tangan kan

mama_umar_maryam said...

btol2..jilat2 lg pastu,hahahhaa

mummy_ayu said...

suka suka..tapi tak elok makan selalu..kalu ayu..ayu lagi suka chezels..

mama_umar_maryam said...

mmg xelok ayu,heheheh..jarang2 je..tp sekali dpt blh abis 1 pek sorang ;p

[-suziey-] said...

saya!!! gigih angkt tgn..aku suka giler..aQeel n ayahnya pn suka giler..tp kami tahan nafsu sbb sgt xelok..byk msg dan pewarna..haih tu la yg buat sedap kot:p

mama_umar_maryam said...

hahaha..aku nmpk ko angkat tgn !!
mmglah..yg 'bahye' tu yg sedaaaaaap

ibuayahdamia said...

of coz suka super ring..sebab leh jilat2 jariku yg lentiks itu..haha..

tapi super ring memang best lah...tak tau kenapa..

chezel sebab mahal kot..tak mampu...haha

mama_umar_maryam said...

hahahaa, mahal eh? ngade!

~ana~ said...

x ingat la pernah mkn ke x chezel...tp super ring tu kenkdg layan jugak..tp time dulu2 la..skrg ni mmg xde sbb husband bkn jenis suka mkn cekedis ni...hu3x..

erk..zety, bg alamat, nak pos planner..

Sidratul Muntaha said...

super ring sedap tpi byk sgt msg
chezel ok cuma..
entah.
aku cheese2 ni kurang sikit klu dah terlebih sgt.
ekeke

mama_umar_maryam said...

yeay!!! ana nk bg planner ye?? nnt zt emel ana k ;)..macehhh

ayu - ohh..klu kt kek keju ko yg mabeles telebih2 keju xper yee..heheheh

KizZ said...

SukE!!!!!!TApi tak suke makan..TApi sedap..hehe.

Jom skodeng,
Kuasa Seorang Wanita

MrS. F!zA said...

yezzzaa..fiza pon suka giler ngn super ring ni..sehingga menjilat jari.. chezels tu pon suka gak sbb lebih krg..hai benda tk elok ni yg gemar sgt nk mkn kn..hehe

Mata Hati said...

suka sgt beli super ring kat kedai. sekali makang 2 bungkus.. rasanya dulu ada keluar iklannya kat tv..

Nia said...

saya bukan tahap suka dah,..dah kira obses dah ni dgn super ring..haha

lily azliyana @ mama zara said...

dua2 pon best tp super ring lagi mengancam kot..puree pon suka gak cume die mmg tak bagi kasik Zara makan super ring nih..mklumlah, tgk kaler die pon dh gerun oren sgt kan..hahhaha..nway, time preknen kali nih kureng sket makan cheese..klu ikutkan, mmg suke giler makanan2 berasaskan cheese sebelum neh..=p

SyaNa said...

aku suke super ring ni
sbb dia pny cheese tu mcm lg meriah jek

CHeeSYaNa said...

laki aku suka sangat makan superring.. tapi, aku lagik suka cheezel... apa2 pon, takleh makan depan Zarif.. or else, dia terjerit2 'mamam.. mamam..'

mama_umar_maryam said...

kizz - camne tu xsuke mkn? hehehe

fiza - btol2..part las bile nk abis tu korek2 serbuk oren tu ;p

mata hati - mak aihh 2 bungkus?? heheh

nia - obses dah? dulu kt hostel nk mkn pon sorok2 takut kwn mntk,hahaha

lily - hehehe, igt dulu time preggie,tingin beli je kt opis sbb apai x nmpk, ops ;p

syana - xtaulah btol2 cheese ke atau kaler yg over,tp sedap ;p

dayana - hahahaha, kiut zarif, klu maryam sebut, NAK! sambil hulur tgn

Farra Dhelina said...

mestilah suka super ring!! mmg heaven nya mkn ni kan!! dulu time kecik2 siap buat mcm cincin lagiiii..sedapnyaaaa...cuma kalering dia tu kuat sgt..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ai sukeeee..
kalo dlu, nk pi mengaji Quran - cukai lu 20sen kat kedai, beli cikedis ni..
sampai abes comot tudung + gigi kuning !!

h4ni3 said...

suka dua2!!
dolu2 balik skolah mesti singgah kedai beli super ring. 20sen jer masa tu kan

e.l.i.z.@ said...

super ring lagi pekat drp chezel tu..dh lama x pekena super ring hehe

kakyong said...

kakyong suka chezel.... ;)

mama_umar_maryam said...

farra - buat cincin lg yekk,hahah,btol,kaler die kuat!

leily- btol2..tudung skolah agama mmg comot arrr

dr hani4 - 20 sen eh dulu, skg? 30 sen?

eliz - tu yg bestt pekatt..orennn

kakyong - hehehe,chezel cam beso2 bulatan ye kan..

tiefazatie said...

ifa suka super ring lagi!!hihi