Sunday, December 26, 2010

Opis aku ade belly dancer, korang ade?? hahaha



haaaaa...tutop mulot tuuu..melopong tgk..hahahahaha...x percaya kt opis aku ade belly dancer?? siap buat performance lagi kt tgh2 hall tu! citernye cenggini..kt kolej aku ni ade event searching for a prompt king & queen ..yg klu tgk kt tv citer omputih student college gedik2 nk rebut title prompt king & queen tu haaa..camtulahh...

jadi bukanlah dikalangan lecturer pon candidatesnye..klu dikalangan lecturer lah blh masuk, pengsan budak2 ni ataupun dead frog diorg tgk aksi kitorg! hahahaha..

candidates of king & queen ni kene tunjuk skill masing2, bakat yg adelah utk raih vote dari audience..so mcm2 tiger show la kitorg dpt tgk freee..ade yg nyanyilah, jadi deejay lah, menari hip hop & mcm2 lagilah atas stage tuh! yang paling xtahannn, ade gak yg tunjuk skill jd belly dancer..lebih sexy dari gamba yg kt atas tu hah! astaghfirullah...ni kolej ke kelab bo**l ??

budak2 ni mmg bukan local la kan..foreigners, ramai dr timur tengah tu haaaa..tapi aku rase patut tapis2 la kott..b4 nk present ape2 tu should check dululah budak2 ni kan..kang takut ade yg trus xpki ape2 kt stage tu nnt! runtuh plak tanah bukit kt blkg opis ni haa dpt bala! nauzubillah...

as lecturers kitorg mmg xdela ade kuase besar nk berkate ape2..kasik2 nasehat sket2 tu blhla,tu pon klu diorg nk dgr..atleast respect sketlah culture kt Msia ni kan..gelek2 sikit2 xper..nk show budaya masing2..jgnlah over sexy sgt...hrp2 pasni xdela show yg menjolok mate sgt..nyampah plak aku tgk (+=+)

15 comments:

syariza09 said...

agaknya camner la gayanya belly dancer tu kan 0_0

mama_umar_maryam said...

hehehehe, sebijik cam gambar tu..imagine jelah ;)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cuci2 mata...syok ape..wekeekkekek

Farra Dhelina said...

ish mcm tak bape sesuai la kan..sepatutnya kena ada garis panduan gitew..

Sidratul Muntaha said...

ahhaa
serabut!!
nak bellydance bagai.
sengal...
adeiii..
tak kose aku.
huuh
jgn pasni stastistik kejadian jenayah meningkat di kampus sudahlah..
sedangkan takde benda2 itu kat uia ni pun budak2 ni pun pangai gitu gak.
aih..
muntah ijo aku kejap zety.

shiemz said...

opis shiem mang xde la la mcm nie..tapi kalu kementerian nie, mang dah selalu bab2 tari menari nie..sebut jer tarian ape..semua ade.. nama pun kem penerangan komunikasi n kebudayaan... hahah

Em's Family said...

ade satu kenduri kawin - melayu lagi.. depa buat selingan was persembahan by belle dancer.. huhu.. conpuse..!!

Fid said...

pelakon opera ada le hahahah

Nia said...

pergh,..mcm kitaorg ternganga masa annual dinner company lama dulu. sekali keluar menari pakai bra aje penari tu..adui..

Hezesuze said...

canggih siut!!

SyidaGorjes said...

opis aku takde menda ni.sape sgt la yg berbelly dance tu.belly masing2 pun dah macam tut.hehehehe

mama_umar_maryam said...

korang..over kan student kt tmpt aku nih? tp pd diorg bende ni bese kt negara diorg..haih..payah nk cakap..

ibuayahdamia said...

org timur tengah ni nampak jer pakai purdah bagai...tu utk keluar dari rumah jer...kalau kat dalam rumah...fuhhh..seksi bagai tau..ayu tau lah sebab ayu every year pi ngajar foreigner kat rumah masing2...masa mengajar, fuhhh...tet** tersembul, pakai baju yg jarang2 sampai nampak panties pink..huhu

apalah sangat kalau setakat bely dancer tu kan..jangan ader org kita yg ikut sudah...huhu

kakyong said...

zety,
lecture kat kolej apa tu?

mama_umar_maryam said...

ish, part sexy tu mmg betul ayu,cer tgk klu diorg shopping,lingeri saje..

k.yong - kolej saya ni 80% foreigners kak..haru skitlah..hahaha