Friday, December 17, 2010

Inilah surprisenyaaaaa...

Assalamualaikum wbr =)

hehehe..citer agak basi..ade gaklah 2-3 org dok tnye,apeke surprise aku bg kt hubbyku apai time besday aritu..honestly aku xbli adiah ape2 nk bagi die..sbb tgh kumpul duit kot ;p??jadi, utk menunjukkan rase kaseh syg x berbelah bahagi darab tolak & campur, maka aku pon bedezup g sunway pyramid dari opis..eh eh..dekat jelah nk g situ..dah smpi SP aku trus carik2 kedai eskrem BR, dgn harapn nk tapau kek eskrem la..sekali tnye kt promoter tu, die kate kek tu blh salut dgn dry ice, tapi tahan smpi 2 jam je lah..oh nooooo...2 jam x cukup sbb aku nk ltk kek tu dlm kete je, xturun opis dah..makanye dgn luluh hati, i say gudbye to BR sambil ngepau 1 scoop praline ;p

jalan punye jalan aku tnye kwn aku, ade x kedai cuppy kt sini..die kate ade, so atleast adala kelainan sket..ade kedai cupcakechic kt sini..amik..seketul rm 4.90! haaaa.. tp klu ari bese ade promo buy 5 free 1..so, kt bwh nila rupenye cupcakechic nih..oklah..tupon kene tahan 1 ari lg dlm fridge sbb apai outstation 2 malam..



the surprise part, sebenanye mcm xmenjadik je,konon nk nyalakan lilin,pastu soh budak2 ni tiup dgn papa diorg,sekali lilin tu punyelah cpt cair..dah nk jadik krim tambahan plak atas cuppies tu, ceh, xjadi nyala lama2! aku nek tangge je dah terhegeh2 kan..but atleast, touching jugakla hubbyku..he said thanks ... ala2 tekejut gaklah die..ker buat2 tekejut xtaulah ;D

12 comments:

mama_umar_maryam said...

sblm org komen baik aku ckp dulu, gamba ni dr hp aku,ntah ape silapnye gamba tu mcm tgal separuh je..huk3..rindu plak kt sony ericson aku yg mmg power camera!!!

tiefazatie said...

isk2..xsempat nk komen dulu nie sis..hihi..btw..mmg sgt cumil sis!!!so sweet!!!owh ..touching gle..=)

mama_umar_maryam said...

maceh dear ;*)

Mama Zharfan said...

memang lilin jenis mcm ni cepat cair--me guna gak lilin ikut nama ni utk my boys punya bday :) jenuh nak kena nyala semua serentak cepat2 and tiup pun cepat2 adesss

~ana~ said...

zety, ana punya la dok tunggu..awat la lama sgt loading gmr nih..heh3x..eh kenkdg gmbr kat hp ana pun jd gitu...

btw, sedap x cupcakes tu?

shiemz said...

separuh lak yekkek tu... ingat ke dah hbs.. hahaha...cantekkek tuuu...

CHeeSYaNa said...

suke cupcakechic..sedap~!

kakyong said...

at laeast ade gak ingatan & celebration... kalo dia pura2 terkejut pun apa salah ya.. janji sama2 hepi... ;)

lia said...

Menarik gak beli cupcakes, dok pk adiah jer, mau 20thn kawen x kering idea nak beli menda

Hezesuze said...

adehh dapat tgok skerat jek picta cupcakes tu uols hehe

Farra Dhelina said...

waw mesti hubby akk terharu gitew kan

h4ni3 said...

suweeetttt.. hehe
tapi rasanya kalau dpt yg BR tu, lagi hebat dia punye ala2 terkejut tu.. hihihi