Wednesday, December 29, 2010

semangat keSUKANanku yg tinggi

sanggop nih tdokan maryam awal2 dulu..sanggop nih biar je Umar depan pc ngadap katun super why die..sanggop nih mkn mlm awal2 (bedal spageti lebih lunch ramai2 td je) ..sanggop nih marking paper student depan tv,bwk balik umah sumer keje! sumer sanggop nih..kerana apa??

kerana nk tgk Malaysia menang belasah Indonesia la mlm ni...skg ni time aku updet nih dah seri 1-1, xper..mmg instinct aku kuat katekan Malaysiaku akan menang,hahahhahahaaa...

no laser2 aaaa..no provokasi..no ganas2 aaaaa...x macho la weh!!!

aik? manohara pon ader..luna maya pon ader..gile byk masa terluang diorg nih ;p

13 comments:

ciK mOt ©™ said...

ariel peterporn pun ada tadi...ko tak nampak ker...hahaha

Nashays said...

ahahaaa..nanti updet keh..klu aku ada mesti lepak mamak punya..

Nana said...

heheh pes time aku wat entry psl bola gak dlm blog
kompom menang k....dah bole concentrate kat blog hahah

Ein Auzai'y said...

dah 2-1..ngah tunggu wisel penamat jer...go malaysia...

e.l.i.z.@ said...

tp kan, wpun mesia menang 4-2, aku stil x puas hati mesia kalah 1-2 tadi..kalu buleh biar mesia menang jgk game tadi, lagi best nk berosrak bagai ekkeke

betul ke luna maya? ke mirip je? dorang kan suka ckp mirip² nih ekkeke

Em's Family said...

alaa zety, derang pun main laser jugak, tak nampak ade one time tu khairul fahmi kene laser hijau.. but anyway, salute jugak dekat indon's fan.. tak de la nak buang mercun ke ape dalam stadium kan.. rasa malu pulak

mama_umar_maryam said...

izan-haih? peterpon ade? nk rakam apelagi tu?? hahaha

shar - klu kt sini,lepak mamak dgn sape?? masihkah??hahahaha

nana -strategi nuff2 ni weh,hahahaha

ein - dah menang dah ponn,yehaaaaa

eliz - btol,tp aku xkire asal menang..balik msia sorak la puas2,hahaha

mira - bab mercun tu setuju,botol mineral pon mcm xnmpk je..hehehe,ade gak yg blh puji ;p

kakyong said...

owh 2nd round ni mesia kalah yer...
mujur 2 jer tembus...

mama_umar_maryam said...

kakyong, x kire lah bape point kalah pon,yg penting menang jugak,hahahaha

tiefazatie said...

msia mng kan sis!yeay!

~ana~ said...

yeay..malaysia menang!!!esok cuti....

Nia said...

kdg2 bila baca dan tengok provokasi dari diaorg ni, menunjukkan macam mana mentaliti diaorg. bertindak menggunakan emosi instead of akal.

h4ni3 said...

hihihh.. saya pun fes taim beriya tgk bola w/pun sblm ni tak penah heran pun