Sunday, December 5, 2010

Belum Full Report lagi yee



belum sempat update lagi event semalam..nantikannn...hik3..apepon, bersyukur ke hadrat Ilahi keluarga & kwn2 tersayang sudi berkongsi majlis semalam..mohon maaf atas segala kekurangan..terima kasih sgt2 utk hadiah2 & 'salam keruk' ..rezeki anak-anak..semoga kalian dilimpahi rezeki yang lebih dan dirahmatiNya..

10 comments:

Nana said...

kamben terbaekkk...embekk...embekk...
sedap wei..
teringat2 je ni hehehe

mama_umar_maryam said...

aku tingat kambin tu jugak..rambut die ade remos weh..ensem...nnt aku ltk gambo die,hahahaha

Sidratul Muntaha said...

ahhahaha
kambing..
ahahaha
samlah cam aku aritu time buat zahraa punya aqiqah..
ahuauhau
remos tu tak thn..
salam keruk tu..
ahahahhahaha
samalah jugak time zahraa

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

oh, epi belated besday dear Umar & Maryam..
besday dorang ke?tertinggal bas la plak, hihihi.. :P
& salam maal hijrah 1432H..
psst.. shantek la bagde kat atas tu.. =)

Farra Dhelina said...

tak sbr nk tgu next entry :D

Nashays said...

x perasan besday budak2 ni dekat2 ajer..aniwei eppy besday umar n maryam..ske laa batch tuhhh

h4ni3 said...

hepi belated besday umar n maryam..
muahhh muahhh dari auntie n kembar umar, khayra.. hihi

cantik la gamba tu zety.. tempah ker, design sendiri tu?

mama_umar_maryam said...

tq aunty2 sumerr..lebiuols..tag tu aku tempah,nnt akan update sponsors & marketing,hahahaha,ngade ;p

Em's Family said...

nak tengok gambar... nak curi2 idea :)

Hezesuze said...

adehh tak pergi so xtau nak komen apae hehe