Friday, December 3, 2010

weekend yang bakal busy ;)

slm wbr =)

klu org len tgu weekend ni nk rehat2, bagi kitorg agak bz lah sikit..perasaan pon mcm mak pengantin dah ni,hahahah oberrr..insyaAllah sumer preparation utk majlis kesyukuran almost done..semoga nnt berjalan lancar, cuaca baik..majlis tu bukanlah besar mane..sederhana je..jemputan pon xramai sgt..sbb mmg besenye kumpul sedare bangi ni je dah ramai..

oklah, doakan nnt majlis kami baik-baik aje ;D..esok nk tgk kambing qeqah maryam, ensem ke tak..hahahah


p/s: rase touching plak sambil updet blog ni sambil budak berdua tu mengekek gelak main same2..tau ke x sabtu & ahad ni besday diorg?? anak2ku dah makin membesar lah..huhu....

12 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

semoga sume perancangan berjalan lancar Zety!!seronok budak berdua tu ek..mklumlah, majlis besar khas utk diorang kan..=D

lia said...

Klu kita yg anjur majlis, mmg kalut abes ha3 tp 1 benda slalu jd, gmbr msti lupa amik kalau jd tuan umah jd baik bg task tu kat adik beradik mntk depa cover

liana said...

la minggu ni ke..baru ingt nak dtg..huhuhu..x dpt la jumpe budak dua org tu nmpknya coz aku baru blk shah alam ahad ni..xpe la..hapie besday Umar n Maryam..semoga menjadi anak2 yg soleh n solehah yer..x sempat2 unty nak jumpe korang ek..

bOnda said...

jangan lupe apdet gamba kambing QeQah tu encem ke tak esOk yer! :p

epi beday umar & maryam!
mOga majlis berjalan ngan lancar!

~ana~ said...

hopefully semua nya berjalan dgn lancar..insyaallah....

happy birthday to umar & maryam...

dbalkis said...

happy bday umar n maryam..

Mama Sohayl said...

Happy Birthday to Umar & Maryam! =)

Farra Dhelina said...

smga p\bjln dgn lancar! :)

Em's Family said...

happy birthday to both of them..!! hope everything goes well !!

h4ni3 said...

semoga semuanya ok
zety, mintak maaf ye, tak dapat menghadirkan diri..
papepun, happy birthday utk 2 org budak2 comel tu (dan utk khayra jugak.. hehehe.. boleh??)

Lelaki Ini said...

wah
besh2!
hepi bufday!

e.l.i.z.@ said...

wahh party..best best..mak bdk 2 org ni mmg oberr :P